Engin Demirezen Decapat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar GTA 5'e girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum tekrar indirmeme rağmen değişmedi Rockstar Games'i sildim geri yükledim defalarca bilen var mı?
Arkadaşlar GTA 5'e girmeye çalışırken bu hatayı alıyorum tekrar indirmeme rağmen değişmedi Rockstar Games'i sildim geri yükledim defalarca bilen var mı?
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.233 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Steam üzerinden başlatıyorsanız dosyaları doğrulamayı deneyin. Steam dışında başlatıyorsanız: CMD'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki komutu girin: cd c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V Burada kendi oyununuzun kurulu olduğu dizini yazacaksınız. Sonrasına aşağıdaki kodu yazın: GTAVLauncher.exe -verify Bu şekilde çözülmesi gerek. Artı 0 Eksi
Steam üzerinden başlatıyorsanız dosyaları doğrulamayı deneyin. Steam dışında başlatıyorsanız: CMD'yi yönetici olarak başlatın ve aşağıdaki komutu girin: cd c:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V Burada kendi oyununuzun kurulu olduğu dizini yazacaksınız. Sonrasına aşağıdaki kodu yazın: GTAVLauncher.exe -verify Bu şekilde çözülmesi gerek.