GTA Definitive Edition vs Orijinal versiyon

JrWhite

Decipat
Arkadaşlar boş zamanlarda oynamak için GTA yükleyeceğim testlere baktığımda Definitive kasıyor 30 FPS civarlarında. Orijinal ise 60 FPS sizce düşük FPS iyi grafiklerle Definitive mı oynanır yoksa düşük grafik yüksek FPS orijinal mi?

60 ile 30 FPS arası çok fark var. Ben olsam orijinali oynardım ama eğer orijinal fazla eski geliyorsa definitive daha iyidir. Özellikle GTA 3 ve Vice City için Definitive çok iyi.

60 ile 30 FPS arası çok fark var. Ben olsam orijinali oynardım ama eğer orijinal fazla eski geliyorsa definitive daha iyidir. Özellikle GTA 3 ve Vice City için Definitive çok iyi.
Sanandreas için definitive 40 fps civarlarında ama orjinal direk 60 ve üstü. Birde türkçe yama fln kuruluyormuş galiba orjinal olana çok bilmiyorum pc oyuncusuyum normalde.

Sanandreas için definitive 40 fps civarlarında ama orjinal direk 60 ve üstü. Birde türkçe yama fln kuruluyormuş galiba orjinal olana çok bilmiyorum pc oyuncusuyum normalde.
İkisine de Türkçe kurulmakta. Mod desteği olarak orijinal daha iyidir. Grafiğe önem veriyorsanız definitive daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…