Sanandreas için definitive 40 fps civarlarında ama orjinal direk 60 ve üstü. Birde türkçe yama fln kuruluyormuş galiba orjinal olana çok bilmiyorum pc oyuncusuyum normalde.60 ile 30 FPS arası çok fark var. Ben olsam orijinali oynardım ama eğer orijinal fazla eski geliyorsa definitive daha iyidir. Özellikle GTA 3 ve Vice City için Definitive çok iyi.
İkisine de Türkçe kurulmakta. Mod desteği olarak orijinal daha iyidir. Grafiğe önem veriyorsanız definitive daha iyi.Sanandreas için definitive 40 fps civarlarında ama orjinal direk 60 ve üstü. Birde türkçe yama fln kuruluyormuş galiba orjinal olana çok bilmiyorum pc oyuncusuyum normalde.
Mobil definitive edition gta sa için türkçe yama bualamadım hocam var mı öyle bir şey ?İkisine de Türkçe kurulmakta. Mod desteği olarak orijinal daha iyidir. Grafiğe önem veriyorsanız definitive daha iyi.
Bilgisayar için düşündüm pardon. Mobilse sarmaz bence GTA. Başka oyunlara yönelmenizi tavsiye ederim.Mobil definitive edition gta sa için türkçe yama bualamadım hocam var mı öyle bir şey ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.