B By_melih Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 Hikaye modunda yanlış save dosyamı aktardım ve oyunun neredeyse başlarındayim. O dosyadan başka save aktarabiliyor muyum? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2025
Hikaye modunda yanlış save dosyamı aktardım ve oyunun neredeyse başlarındayim. O dosyadan başka save aktarabiliyor muyum?
Çözüm Mustafa.Kaan 16 Haziran 2025 Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz.
Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz.
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.469 Makaleler 2 Çözümler 1.587 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz.
KS KS B By_melih Hectopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Çözüldü: GTA 5 enhanced save dosyası aktarılıyor mu? GTA 5'teki savelerimiz direkt olarak GTA 5 Enhanced'a akatarılıyor mu? Steam'den aldım. www.technopat.net Bu şekilde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.