Çözüldü GTA Enhanced nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
GTA 5 i Epic bedava verdiğinde kütüphaneme eklemiştim. Baktım adı Enhanced olarak değişmiş. Oynayan kişilerde genel olarak memnun değil gibi.

Ne gibi farklar var? Oynayıp beğenmez isem Enhanced olmayana nasıl çevirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
GTA 5'in yenilenmiş sürümü, konsola daha önce gelmişti. Enhanced ve Legacy diye iki farklı oyuna ayrılmış durumda, kütüphanenizde de iki farklı oyun olarak bulunmakta. Beğenmediğiniz taktirde eskisini tekrar indirebilirsiniz.
GTA 5'in yenilenmiş sürümü, konsola daha önce gelmişti. Enhanced ve Legacy diye iki farklı oyuna ayrılmış durumda, kütüphanenizde de iki farklı oyun olarak bulunmakta. Beğenmediğiniz taktirde eskisini tekrar indirebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
GTA 5'i Epic bedava verdiğinde kütüphaneme eklemiştim. Baktım adı Enhanced olarak değişmiş. Oynayan kişilerde genel olarak memnun değil gibi.

Ne gibi farklar var? Oynayıp beğenmez isem Enhanced olmayana nasıl çevirebilirim?

Rockstar Launcher'den seçerek yapabiliyorsun ki Epic'te ikisi de gözüküyor zaten GTA V'nin.

GTA 5'i Epic bedava verdiğinde kütüphaneme eklemiştim. Baktım adı Enhanced olarak değişmiş. Oynayan kişilerde genel olarak memnun değil gibi.

RT, DLSS gibi yeni nesli teknolojileri destekleyen GTA V modu.Bir de sanırsam yeni nesil sistemlerle optimize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basitçe grafiklerin geliştirildiği, yeni teknolojilerin eklendiği (DLSS, FSR vs.) bir güncelleme. Grafik olarak çok bir şey değişmemiş yansımalar falan eklenmiş tek. Sistem gereksinimleri biraz yüksek ama grafik isterseniz Natural Vision Evolved modunu kurabilirsiniz. Normal oyundaki grafiklerden 10 kat daha iyi oluyor.

Hocam grafikler çok az daha iyi ama biraz bulanık sanırım benden kaynaklı da olabilir, arabalar eski sürüme göre çok hızlı olmuşlar onun haricinde birkaç araba pek bir şey yok. Bir de rtx,dlss/fsr destekliyor.
Mesela caddeyim, biraz ileri doğru baktığımda binalar bulanık görünüyor. Oyunu ilk defa oynuyorum ama yeni olduysa bu durum kötü görünüyor.

Hocam legacyde ultrada 120 FPS oynuyorsanız çimde 70 FPS şehir içinde 100 FPS alırken Enhanced'da ultrada 110 FPS alırsınız ama ne çimde 70 FPS ne şehir içinde 90 FPS oynarsınız sabit 110 FPS alırsınız DLSS ve RT ile de 130 140 oynarsınız sistemlerimiz birbirine yakın olduğu için kendim üzerinden örnek verdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı