Hayır. Bulaşmaz.
Siz exe gibi bir dosya indirmiyorsunuz ki. Script ve RPF dosyaları indiriyorsunuz. Sunucu launcheri indirmeyin yeter.E nasıl güveniyorsun o adam babanın oğlu değil.
Virüsler sadece .exe dosyalarından bulaşmazlar, yanlış bilgilendirme yapmak gibi olmasın sadece eklemek istedim.Siz exe gibi bir dosya indirmiyorsunuz ki. Script ve RPF dosyaları indiriyorsunuz. Sunucu launcheri indirmeyin yeter.
Evet hocam. Haklısınız ancak GTA 5 dosyalarından virüs bulaştıramazlar. Bunu oyun ilk çıktığından beri oynayan, oynamakla yetinmeyip, modlar ve haritalar yapan birisi olarak söylüyorum. Oyun modundan bulaştıramazlar.Virüsler sadece .exe dosyalarından bulaşmazlar, yanlış bilgilendirme yapmak gibi olmasın sadece eklemek istedim.
Evet hocam. Haklısınız ancak GTA 5 dosyalarından virüs bulaştıramazlar. Bunu oyun ilk çıktığından beri oynayan, oynamakla yetinmeyip, modlar ve haritalar yapan birisi olarak söylüyorum. Oyun modundan bulaştıramazlar.
İşte hocam o indirdikleri harita ve mod dosyaları. Bir de varsa anti-cheat vardır.FiveM'de sunucuya ilk girişte inen dosyalar için sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.