GTA için AI ile dublaj projesi için nasıl modlama yapılır?

AKAEvo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle konu başlığındada gördüğünüz gibi "GTA the trilogy" yani 3 GTA oyununun Definitive Edition haline Türkçe dublaj yapmayı düşünüyorum "elevenlabs" isimli sitede 12 aylık 500k metinlik üyelik aldım AI dubbing yaparak dublaj yapmayı düşünüyorum. Ancak araştırarak Türk forumlarında çok bir bilgi edinemedim ve modlama yapmayı tam olarak öğrenemedim. Dublaj için modlama konusunda yardım edebilecek arkadaşlar lazım, ekstra olarak fikir ve benzeri şeyler içinde yardım lazım. Projenin maddi konusunda üstlenme yapmaya yetecek bütçemde bulunmakta. Eğer ki bilgili olan kişiler varsa forum üzerinden yazabilir.

Aga ses dosyalarını bulacaksın ne uzantılı olduğunu bulacaksın. Unpacker kullanıp yaptığın dublajın üstüne kaydedeceksin.

Rockstar telif atar diye tahmin ediyorum.

Bir şey olmaz adamların işi yok gücü yok senle mi uğraşacaklar. O zaman zamanında oyunçeviri MW3 için yama yapmıştı onlara neden atılmadı?

Aga ses dosyalarını bulacaksın ne uzantılı olduğunu bulacaksın. Unpacker kullanıp yaptığın dublajın üstüne kaydedeceksin.

Bir şey olmaz adamların işi yok gücü yok senle mi uğraşacaklar. O zaman zamanında oyunçeviri MW3 için yama yapmıştı onlara neden atılmadı?
Her oyunun Türkçe yaması çıkıyor neredeyse. Daha telif yiyen görmedim. Tabi dublaj için farklı olur mu? bu projeyi çıkarınca görücez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı