GTA III The Trilogy - Görev 1 ve 3

Videolar yeni yeni yayınlanıyor. GTA III Trilogy yazıp YouTube filtrelerinden "bugün"ü işaretlerseniz yeni videoları görürsünüz. Clickbait olanlar da var tabii, onlara dikkat.

GTA 4'ün ne kadar ihtiyacı var tartışılır ama bir PC sahibi olarak RDR remake görmek isterim. Tabii böyle yapacaklarsa hiç uğraşmasınlar GTA 6 ile uğraşsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer böyleyse bu oyun çok büyük patlayacak. Hani fizik motorunu falan elden geçirmişlerdi? Abi bunu modlar ile de yaparsın ve öyle yaptığında 520TL'den olmazsın.
Rockstar lobisi bayağı geniş. CDPR kadar tepki almazlar. Baksanıza beğenenler var bile

Rockstar lobisi bayağı geniş. CDPR kadar tepki almazlar. Baksanıza beğenenler var bile

İnşallah alırlar hocam. Biz Rockstar'ı kafamızda nadir oyun çıkarırlar çıkardıklarında da piyasayı sallarlar diye kodladık. Ama bakılırsa o kodda ufak tefek değişiklikler yapma zamanı geldi. Dediğim gibi ben şahsen bunları modla da yaparım. Grafikleri hadi neyse demiştim kendimce ama fizik motoru vs olduğu gibi duruyor bu da oyunu zorlaştıracak. Çünkü bu oyunlar eski özellikle GTA 3. Bir de ben GTA 3'e başlama hevesim vardı remastered duyurulmadan önce. Bu haberi duyunca da bekledim. Bakılırsa biraz boşa beklemişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında dolar bazında yine çok uçuk değilmiş fiyat hocam.
Ama işte TL olarak şu 3 oyun 520TL harbi fazla geliyor
Fiyat konusunda "alınmaz" diyenler de haklı, sonuçta TL ödeyecekler. Ben sadece bunun Rockstar tarafından bilerek konulmuş bir fiyat olmadığını belirtmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…