GTA III The Trilogy - Görev 1 ve 3

Hocam içinde silahlı çatışma olan bir video gördünüz mü? En çok merak ettiğim konulardan biri bu. Bildiğim kadarıyla oyuna siper mekaniği ekleyeceklerdi. Ama şu videodan gördüğüm onu da yapmamışlardır.
Videolar yeni yeni yayınlanıyor. GTA III Trilogy yazıp YouTube filtrelerinden "bugün"ü işaretlerseniz yeni videoları görürsünüz. Clickbait olanlar da var tabii, onlara dikkat. :D

Rockstar tarafında RDR 2 gibi bir oyunu oynadıktan sonra 'Bunlar nasıl Rockstar'ın oyunu olabilir?' dedirtmiyor değil. Tamam Remastered ama sen Rockstar'sın be, hani bu tarz bir güncelleme hiç yakışmıyor. Üstüne üstük 3 oyunun fiyatının 70 Euro olması da ayrı konu, resmen Rockstar az emekle ne kadar kazanırım denemesi yapıyor. Umarım eleştiriler ağır olur ve satışlar o kadar abartılı olmaz da Remastered yapacaksa adam gibi uğraşır veya direkt Remake yapar. (GTA 4 ve RDR Remake gelse ne güzel olurdu var ya)

GTA 4'ün ne kadar ihtiyacı var tartışılır ama bir PC sahibi olarak RDR remake görmek isterim. Tabii böyle yapacaklarsa hiç uğraşmasınlar GTA 6 ile uğraşsınlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer böyleyse bu oyun çok büyük patlayacak. Hani fizik motorunu falan elden geçirmişlerdi? Abi bunu modlar ile de yaparsın ve öyle yaptığında 520TL'den olmazsın.
Rockstar lobisi bayağı geniş. CDPR kadar tepki almazlar. Baksanıza beğenenler var bile 🤣

Rockstar lobisi bayağı geniş. CDPR kadar tepki almazlar. Baksanıza beğenenler var bile 🤣

İnşallah alırlar hocam. Biz Rockstar'ı kafamızda nadir oyun çıkarırlar çıkardıklarında da piyasayı sallarlar diye kodladık. Ama bakılırsa o kodda ufak tefek değişiklikler yapma zamanı geldi. Dediğim gibi ben şahsen bunları modla da yaparım. Grafikleri hadi neyse demiştim kendimce ama fizik motoru vs olduğu gibi duruyor bu da oyunu zorlaştıracak. Çünkü bu oyunlar eski özellikle GTA 3. Bir de ben GTA 3'e başlama hevesim vardı remastered duyurulmadan önce. Bu haberi duyunca da bekledim. Bakılırsa biraz boşa beklemişim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında dolar bazında yine çok uçuk değilmiş fiyat hocam.
Ama işte TL olarak şu 3 oyun 520TL harbi fazla geliyor :D
Fiyat konusunda "alınmaz" diyenler de haklı, sonuçta TL ödeyecekler. Ben sadece bunun Rockstar tarafından bilerek konulmuş bir fiyat olmadığını belirtmek istiyorum. :)

Durdurma menüsü çok iğrenç durmuş. Menüye geçtiğinde bile GTA San Andreas'taki ses efekti ile karşılaşıyorsun?

1636545378599.png

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00