Rusodorosso Hectopat Katılım 19 Kasım 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 Definitive gelince bu klasik üçleme kalktığı için şu an nereden alabilirim acaba?
Çözüm Recep Baltaş 20 Kasım 2021 Eski sürümler yakında Rockstar Games Launcher içinden satılacak: Eski GTA Sürümleri Geri Geliyor! Rockstar, GTA Trilogy sorunları için özür diledi ve eski GTA sürümlerini tekrar kullanıma sunacağını belirtti. Yeni üçleme paketinin çıkmasına kısa bir www.technopat.net Steam'e de gelir belki.
Eski sürümler yakında Rockstar Games Launcher içinden satılacak: Eski GTA Sürümleri Geri Geliyor! Rockstar, GTA Trilogy sorunları için özür diledi ve eski GTA sürümlerini tekrar kullanıma sunacağını belirtti. Yeni üçleme paketinin çıkmasına kısa bir www.technopat.net Steam'e de gelir belki.
Re1 Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #31 TimoLoX dedi: Ne kadar hocam ucuzsa link atın lütfen çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 30 liraydı şu an GTA III 50 lira olmuş GTA III Steam Key GTA San Andreas araştırdığımda 60 liraydı şu an 135 lira olmuş. GTA San Andreas Steam Key GTA Vice City araştırdığımda 60 liraydı şu an 80 lira olmuş. GTA Vice City Steam Key Artı 0 Eksi
TimoLoX dedi: Ne kadar hocam ucuzsa link atın lütfen çok istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben aldığımda 30 liraydı şu an GTA III 50 lira olmuş GTA III Steam Key GTA San Andreas araştırdığımda 60 liraydı şu an 135 lira olmuş. GTA San Andreas Steam Key GTA Vice City araştırdığımda 60 liraydı şu an 80 lira olmuş. GTA Vice City Steam Key