Konu açacağına Google'da 2 saniyelik arama yapsan önüne çıkıyor zaten.
![]()
100% Game Save
Loads in as Franklin on top of Mount Chilliad with the armored Kuruma and a UFO How to install 1) Navigate to Documents/Rockstar Games/GTA V/Profiles/(your profile) 2) Copy and paste SGTA50015 and SGTA50015.bak (you may have to rename these if you already have files with the same name) into...www.gta5-mods.com
Birçok sitede var. Buradakini deneyebilirsin mesela.Önceden bitirmiştim. Şimdi eğlencesine oynamak istiyorum. Bana %100 save verebilecek var mı ve nereye atabileceğimi söyleyecek ya da en kolay YouTube linki?
GTA 4 kanka.
GTA 4'ü bir kere çalıştır, ilk görevi geç sonra oyunu kapat. Belgeler - My games - rockstar- gtaIV kısmında dosya olacak bu linktekini yapıştır oyuna gir.GTA 4 kanka.
GTA 4'ü bir kere çalıştır, ilk görevi geç sonra oyunu kapat. Belgeler - my Games - Rockstar- gtaıv kısmında dosya olacak bu linktekini yapıştır oyuna gir.
Savegames for GTA 4 - Mods Database - GTAinside.com
GTAinside is the ultimate GTA Mod DB and provides you more than 95,000 Mods for Grand Theft Auto: From Cars to Skins to Tools to Script Mods and more.www.gtainside.com
Oyun korsan ise save konumu mygames-Rockstar değil de.
%localappdata%\rockstar Games\GTA IV\savegames kısmında yer alır.
Halen yoksa.
Kanka save almama rağmen savegames yazısı yok.
Oyun korsan ise save konumu mygames-rockstar değil de
%LocalAppData%\Rockstar Games\GTA IV\savegames Kısmında yer alır.
Halen yoksa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.