GTA IV alınır mı?

A.Doğukan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar zamanında GTA IV sağlıklı şekilde oynayamadım. Grafik modları ile mevcut grafiği topluyorlar bayağı. Ama oynanış vs olarak alınır mı? 108 TL Steam'de buna değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim bekleyebilirsiniz 32 TL oluyordu sanırım.Oynamadım sadece biraz izleme fırsatım oldu o yüzden oyun için pek yorum yapamıyorum.Ve Enis Kirazoğlu en iyi GTA oyunu diyordu o videoyu izleyin biraz daha fikir sahibi olursunuz.

108 TL'ye alınmaz hikayesi güzelde grafiği çok karanlık ve sarı
Silah kullanma mekaniği iğrenç aşırı sert yumuşak ayarlama yapıp adamın kafasına düzgün sıkamıyorsunuz
Tekrar indirime girdiği zaman almanı tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim o zaman indirime girerse 30-40 tl bandında alırım bu paralara gerek yok
Oyun hakkında da yorum yapayım bu arada, benim şahsen en sevdiğim GTA oyunudur. Zamanında hikayesini bitirdikten sonra modlayıp modlayıp oynuyordum uzun uzun. Çok keyif alıyordum o zamanlar. GTA 5 çıktığında o kadar keyif alamadım GTA 5'den. GTA 4'ü tam araştırırsanız aslında tam bitmemiş bir oyundur kendisi. Enis Kirazoğlu anlatıyordu sanırım emin olamadım. Normalde haritası vs. bile daha büyük olması planlanıyormuş fakat bir şeyler ters gitti GTA 4 için. Eksik bir oyun olmasına rağmen gerek ragdoll sistemi olsun gerek fizik sistemi olsun GTA 5'in bile çok daha önünde bir oyun.

Oyun hakkında da yorum yapayım bu arada, benim şahsen en sevdiğim GTA oyunudur. Zamanında hikayesini bitirdikten sonra modlayıp modlayıp oynuyordum uzun uzun. Çok keyif alıyordum o zamanlar. GTA 5 çıktığında o kadar keyif alamadım GTA 5'den. GTA 4'ü tam araştırırsanız aslında tam bitmemiş bir oyundur kendisi. Enis Kirazoğlu anlatıyordu sanırım emin olamadım. Normalde haritası vs. bile daha büyük olması planlanıyormuş fakat bir şeyler ters gitti GTA 4 için. Eksik bir oyun olmasına rağmen gerek ragdoll sistemi olsun gerek fizik sistemi olsun GTA 5'in bile çok daha önünde bir oyun.
Anladım hocam. Ben biraz oyun fazla mı eski kaçar oynanış olarak ondan çekiniyordum. Grafik olayı modlar ile halledilir ama oynanış çok kütük kaçarsa yorardı. Sanırım öyle bir durum yok

Oyun karanlık. Oynarken midem bulanıyor. Gerçek anlamda midem bulanıyor. GTA 5 gibi cıvıl cıvıl değil aksine aşırı karanlık monoton bir yapıya sahip. Gerçeklikten uzaklaşıp kafa dağıtmak için giriyoruz ama daha da stres oluyor insan. O karanlık grinin tonlarında. Oyun renkli yapılsa daha iyi olurmuş. Bu arada açık ara en iyi GTA, GTA:SA'dır :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı