GTA IV alınır mı?

Anladım hocam. Ben biraz oyun fazla mı eski kaçar oynanış olarak ondan çekiniyordum. Grafik olayı modlar ile halledilir ama oynanış çok kütük kaçarsa yorardı. Sanırım öyle bir durum yok

Sadece grafik modu yaparsın hiçbir şeyine karışmazsın ondan sonra oyun grafik modunda güzel görünüyor karanlıklar falan gidiyor.

Oyun karanlık. Oynarken midem bulanıyor. Gerçek anlamda midem bulanıyor. GTA 5 gibi cıvıl cıvıl değil aksine aşırı karanlık monoton bir yapıya sahip. Gerçeklikten uzaklaşıp kafa dağıtmak için giriyoruz ama daha da stres oluyor insan. O karanlık grinin tonlarında. Oyun renkli yapılsa daha iyi olurmuş. Bu arada açık ara en iyi GTA, GTA:SA'dır :D
Hocam işte bakış açısı mesela o karanlık hava hoşuna gidenlerde var :)
Sadece grafik modu yaparsın hiçbir şeyine karışmazsın ondan sonra oyun grafik modunda güzel görünüyor karanlıklar falan gidiyor.
Anladım hocam indirimi bekleyip alıp efsaneyi yeniden deneyimleyim

Oyun karanlık. Oynarken midem bulanıyor. Gerçek anlamda midem bulanıyor. GTA 5 gibi cıvıl cıvıl değil aksine aşırı karanlık monoton bir yapıya sahip. Gerçeklikten uzaklaşıp kafa dağıtmak için giriyoruz ama daha da stres oluyor insan. O karanlık grinin tonlarında. Oyun renkli yapılsa daha iyi olurmuş. Bu arada açık ara en iyi GTA, GTA:SA'dır :D
GTA:SA'da da ana karakter biraz güzel olsa çok güzel oyun aslında :D GTA:SA zamanına göre devrim niteliğinde bir oyun olduğu için hikayesiyle vs. CJ'de çok sevildi. Aslında baktığında çok boş bir karakter.

Arkadaşlar zamanında GTA IV sağlıklı şekilde oynayamadım. Grafik modları ile mevcut grafiği topluyorlar bayağı. Ama oynanış vs olarak alınır mı? 108 TL Steam'de buna değer mi?

Usta bence indirim bekle indirimle 32-36-38'nu üçünden biri oluyordu 30-40 arası alınır ama oyun 108 TL'ye alınmaz bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı