GTA IV complate Edition grafik + Vulkan + bonus içerikli mod paketi

Yeni kurulmuş Steam GTA IV Complete Edition üzerine mod paketini kurduğumda bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 1942557

Bir bakayım.

Türkçe yama ile beraber kullanılır mı?

Evet ben öyle kullanıyorum.

İcenhancer ile uyumlu mu? GTA 4 için ciddi bir grafik geliştirmesi sağlıyor bu mod, eğer uyumlu ise grafikleri şu seviyeye çıkarabilir:

Eki Görüntüle 1941512Eki Görüntüle 1941513

Hocam icenhancer 3.0'ı ayrı bir oyuna kurup ikisini karşılaştırdım arada fark var evet ama abartılacak kadar göremedim ben.

Sizin fotoğraflarını attığınız şekilde olması için 20-25 tane farklı mod kuruluyor. Sadece icenhancer bu kadar güzel yapmıyor. Ayrıca o biraz daha yüksek sistem istiyor.

Bu arada 1 gün ceza aldığım için anca cevap verebilirim kusura bakmayın.

Sizin fotoğraflarını attığınız şekilde olması için 20-25 tane farklı mod kuruluyor. Sadece icenhancer bu kadar güzel yapmıyor. Ayrıca o biraz daha yüksek sistem istiyor.

Peki arkadaşın attığı resimdeki gibi modu kurmak için hangi modlar gerekiyor hocam? Onları da toparlama şansınız var mı?

Peki arkadaşın attığı resimdeki gibi modu kurmak için hangi modlar gerekiyor hocam? Onları da toparlama şansınız var mı?

Hocam ancak hafta sonuna halledebilirim. YKS'ye hazırlandığım için çok zamanım olmuyor ama hafta sonu güzel bir araştırmayla ona yakın bir şeyler yapabilirim. Takipte kalın. Tabii yüksek sistem gereksinimi olacaktır.

Yeni kurulmuş Steam GTA IV Complete Edition üzerine mod paketini kurduğumda bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 1942557

Hocam oyun klasörünüzde bulunan commondline.txt dosyasını açıp oradaki yazıların bir alt satırına -windowed yazıp kaydedin ve tekrar deneyin.

Oyun başarılı bir şekilde açılırsa alt + enter ile fullscreen yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sanırım bunu redditte okudunuz, denedim ama olmadı sizin için tekrar deneyim.
Maalesef yine FATAL ERROR hatası alıyoruz.

Sanırım bunu. Reddit'te okudunuz, denedim ama olmadı sizin için tekrar deneyim.
Maalesef yine fatal error hatası alıyoruz.

Gereçkten çok garip 2-3 kere sıfırdan kurulum yaptım hiç başıma gelmedi. Alttaki çözümleri de bir deneyin başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası.
1 uyumlulukta çalıştırmayı deneyin.
2 sisteminizi yeniden başlatıp deneyin.
3 Bunu. ve Bunu. indirip kurun.

Trafik modu tam olarak nasıl bir düzenleme yapıyor.

Trafik modu nasıl bir düzenleme yapıyor hocam.

Trafik modu tam olarak nasıl bir düzenleme yapıyor.

Trafik modu nasıl bir düzenleme yapıyor hocam.

Trafiği arttırıyor ve oyunda az görülen AI araçlar daha yaygın şekilde trafikde geziyor. Simple traffic loader ın altındaki linkte de açıklaması var.

VirusTotal sonucu ekler misiniz?

VirusTotal sonucu ekler misiniz?

Tabii, makaleyi düzenleme yetkisi verilince ekleyeceğim.

@walter wick açtığım destek talebine bir türlü bakilmadığı için hala ekleyemedim. O yüzden mesaj olarak atayım yetki gelince konuya ekleyeceğim.

False positive.

Son düzenleme:

Kurdum hocam bayağı iyi oldu, 4650G ile performası iyi ama Win+prtsc tuşu çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…