GTA IV complate Edition grafik + Vulkan + bonus içerikli mod paketi

Herkese merhaba, bu rehberde sizlere GTA 4 complate Edition için birçok modu bir araya getirdiğim mod paketini paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.

İlk olarak şunu belirtmem gerekli. Paylaştığım bu dosyada birden fazla mod bulunmaktadır ve hepsi bir araya getirilerek toplu bir mod paketi oluşturulmuştur. Yani modların yapımcısı ben değilim sadece beğendiğim modları bir araya toplayarak sizlere sunuyorum. Kurlum yapmadan önce yedek almanızı öneririm. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız düzeltebilmeniz için.

Mod paketinin içeriği:

DXVK v.2.3​

Oyunun Vulkan ile çalışmasını sağlar böylece takılma ve FPS sorunları büyük ölçüde çözülür.

Visualıv 1.8​

Grafik paketidir.

Fusion fix v.1.77​

Oyunda bulunan bazı hataların için fix dosyası.

Realityıv v.2.0​

Hava durumunu daha gerçekçi yapmaya yarayan bir mod.

Simple Traffic loader​

Oyunun trafiğini düzenler.

Ultimate ası loader v.5.2​

Bazı modların çalışması için gerekli olan bir DLL.

Oyundan fotoğraflar:

Ekran Görüntüsü (421).png

Ekran Görüntüsü (423).png

Grand Theft Auto 4 Screenshot 2023.09.12 - 12.45.06.54.png

Ekran Görüntüsü (426).png

Eğer oyunda geceleri çok karanlık geliyorsa parlaklığı aşağıdaki gibi ayarlayabilirsiniz.

Grand Theft Auto 4 Screenshot 2023.09.12 - 12.44.35.92.png

virustotal sonucu:

Daha gerçekçi grafikler ve ekstra modlar için yeni makale (tavsiye edilir):

Oyunun 1.2.0. 43 sürümünde test edilmiştir. Korsan ve Steam sürümü fark etmez.

Kurulum için size verdiğim dosyadaki metin belgesini okumanız yeterli.

Son düzenleme:
Yeni kurulmuş Steam GTA IV Complete Edition üzerine mod paketini kurduğumda bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 1942557

Bir bakayım.

Türkçe yama ile beraber kullanılır mı?

Evet ben öyle kullanıyorum.

İcenhancer ile uyumlu mu? GTA 4 için ciddi bir grafik geliştirmesi sağlıyor bu mod, eğer uyumlu ise grafikleri şu seviyeye çıkarabilir:

Eki Görüntüle 1941512Eki Görüntüle 1941513

Hocam icenhancer 3.0'ı ayrı bir oyuna kurup ikisini karşılaştırdım arada fark var evet ama abartılacak kadar göremedim ben.

Sizin fotoğraflarını attığınız şekilde olması için 20-25 tane farklı mod kuruluyor. Sadece icenhancer bu kadar güzel yapmıyor. Ayrıca o biraz daha yüksek sistem istiyor.

Bu arada 1 gün ceza aldığım için anca cevap verebilirim kusura bakmayın.

Sizin fotoğraflarını attığınız şekilde olması için 20-25 tane farklı mod kuruluyor. Sadece icenhancer bu kadar güzel yapmıyor. Ayrıca o biraz daha yüksek sistem istiyor.

Peki arkadaşın attığı resimdeki gibi modu kurmak için hangi modlar gerekiyor hocam? Onları da toparlama şansınız var mı?

Peki arkadaşın attığı resimdeki gibi modu kurmak için hangi modlar gerekiyor hocam? Onları da toparlama şansınız var mı?

Hocam ancak hafta sonuna halledebilirim. YKS'ye hazırlandığım için çok zamanım olmuyor ama hafta sonu güzel bir araştırmayla ona yakın bir şeyler yapabilirim. Takipte kalın. Tabii yüksek sistem gereksinimi olacaktır.

Yeni kurulmuş Steam GTA IV Complete Edition üzerine mod paketini kurduğumda bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 1942557

Hocam oyun klasörünüzde bulunan commondline.txt dosyasını açıp oradaki yazıların bir alt satırına -windowed yazıp kaydedin ve tekrar deneyin.

Oyun başarılı bir şekilde açılırsa alt + enter ile fullscreen yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam ancak hafta sonuna halledebilirim. YKS'ye hazırlandığım için çok zamanım olmuyor ama hafta sonu güzel bir araştırmayla ona yakın bir şeyler yapabilirim. Takipte kalın. Tabii yüksek sistem gereksinimi olacaktır.

Hocam oyun klasörünüzde bulunan commondline.txt dosyasını açıp oradaki yazıların bir alt satırına -windowed yazıp kaydedin ve tekrar deneyin.

Oyun başarılı bir şekilde açılırsa alt + enter ile fullscreen yapabilirsiniz.
Sanırım bunu redditte okudunuz, denedim ama olmadı sizin için tekrar deneyim.
Maalesef yine FATAL ERROR hatası alıyoruz.

Sanırım bunu. Reddit'te okudunuz, denedim ama olmadı sizin için tekrar deneyim.
Maalesef yine fatal error hatası alıyoruz.

Gereçkten çok garip 2-3 kere sıfırdan kurulum yaptım hiç başıma gelmedi. Alttaki çözümleri de bir deneyin başka bir şey gelmiyor aklıma açıkçası.
1 uyumlulukta çalıştırmayı deneyin.
2 sisteminizi yeniden başlatıp deneyin.
3 Bunu. ve Bunu. indirip kurun.

herkese merhaba, bu rehberde sizlere GTA 4 complate Edition için birçok modu bir araya getirdiğim mod paketini paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.

İlk olarak şunu belirtmem gerekli. Paylaştığım bu dosyada birden fazla mod bulunmaktadır ve hepsi bir araya getirilerek toplu bir mod paketi oluşturulmuştur. Yani modların yapımcısı ben değilim sadece beğendiğim modları bir araya toplayarak sizlere sunuyorum. Kurlum yapmadan önce yedek almanızı öneririm. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız düzeltebilmeniz için.

mod paketini içeriği:

DXVK v.2.3​

Oyunun Vulkan ile çalışmasını sağlar böylece takılma ve FPS sorunları büyük ölçüde çözülür.

visualıv 1.8​

Grafik paketidir.

Fusion fix v.1.77​

realityıv v.2.0​

simple traffic loader​

oyundan fotoğraflar:

Eki Görüntüle 1941414

Eki Görüntüle 1941415

Eki Görüntüle 1941418

Eki Görüntüle 1941416

Eğer oyunda geceleri çok karanlık geliyorsa parlaklığı aşağıdaki gibi ayarlayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 1941417

kurulum için size verdiğim dosyadaki metin belgesini okumanız yeterli.

herkese iyi eğlenceler.

Trafik modu tam olarak nasıl bir düzenleme yapıyor.

herkese merhaba, bu rehberde sizlere GTA 4 complate Edition için birçok modu bir araya getirdiğim mod paketini paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz.

mod paketini içeriği:

DXVK v.2.3​

visualıv 1.8​

Grafik paketidir.

Fusion fix v.1.77​

realityıv v.2.0​

simple traffic loader​

oyundan fotoğraflar:

Eki Görüntüle 1941414

Eki Görüntüle 1941415

Eki Görüntüle 1941418

Eki Görüntüle 1941416

Eki Görüntüle 1941417

herkese iyi eğlenceler.

Trafik modu nasıl bir düzenleme yapıyor hocam.

mod paketini içeriği:

DXVK v.2.3​

visualıv 1.8​

Grafik paketidir.

Fusion fix v.1.77​

realityıv v.2.0​

simple traffic loader​

oyundan fotoğraflar:

Eki Görüntüle 1941414

Eki Görüntüle 1941415

Eki Görüntüle 1941418

Eki Görüntüle 1941416

Eki Görüntüle 1941417

herkese iyi eğlenceler.

VirusTotal sonucu ekler misiniz?

VirusTotal sonucu ekler misiniz?

Tabii, makaleyi düzenleme yetkisi verilince ekleyeceğim.

@walter wick açtığım destek talebine bir türlü bakilmadığı için hala ekleyemedim. O yüzden mesaj olarak atayım yetki gelince konuya ekleyeceğim.

False positive.

Son düzenleme:
Tabii, makaleyi düzenleme yetkisi verilince ekleyeceğim.

@walter wick açtığım destek talebine bir türlü bakilmadığı için hala ekleyemedim. O yüzden mesaj olarak atayım yetki gelince konuya ekleyeceğim.

False positive.

Kurdum hocam bayağı iyi oldu, 4650G ile performası iyi ama Win+prtsc tuşu çalışmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı