wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Böyle bir hata alıyorum, nasıl düzeltebilirim? Sürprizbozan
Çözüm ensareis 1 Mayıs 2023 GTA IV - Downgrade İşlemi Nasıl Yapılır? (Anlatım) GTA IV - Downgrade İşlemi Nasıl Yapılır? (Anlatım) www.gtamulti.com Buradaki yöntemi deneyebilirsin.
GTA IV - Downgrade İşlemi Nasıl Yapılır? (Anlatım) GTA IV - Downgrade İşlemi Nasıl Yapılır? (Anlatım) www.gtamulti.com Buradaki yöntemi deneyebilirsin.
KS KS wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #11 231981 dedi: Hocam bununla yapabildim. Dene istersen. Google Drive - Virus scan warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evde deneyeceğim. Artı 0 Eksi
231981 dedi: Hocam bununla yapabildim. Dene istersen. Google Drive - Virus scan warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Evde deneyeceğim.
Sensei19 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #12 231981 dedi: Hocam para verdim bende Crack'li indirip oynamak istemiyorum ya. Yeni aldım oyunu zaten. Ben bulursam sizi etiketlerim mutlaka. Hocam bununla yapabildim. Dene istersen. Google Drive - Virus scan warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... hocam işlemi windowsu ingilizce yapmadan halledebiliyormuyuz? Artı 0 Eksi
231981 dedi: Hocam para verdim bende Crack'li indirip oynamak istemiyorum ya. Yeni aldım oyunu zaten. Ben bulursam sizi etiketlerim mutlaka. Hocam bununla yapabildim. Dene istersen. Google Drive - Virus scan warning drive.google.com Genişletmek için tıkla... hocam işlemi windowsu ingilizce yapmadan halledebiliyormuyuz?
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Haziran 2023 #13 Sensei19 dedi: Hocam işlemi Windows'u İngilizce yapmadan halledebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben Downgrader'in offline olanını indirdim hazır dosyalı hali onunla yaptım ama yine de oyunun sorunları bitmiyor sildim hepsini komple. Artı 0 Eksi
Sensei19 dedi: Hocam işlemi Windows'u İngilizce yapmadan halledebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Vallahi ben Downgrader'in offline olanını indirdim hazır dosyalı hali onunla yaptım ama yine de oyunun sorunları bitmiyor sildim hepsini komple.