GTA IV kaplamalar yüklenmiyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX 1650Ti
İşlemci
I7 10750H
Herkese merhaba, görseldeki gibi kaplamalar yüklenmiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Yabancı kaynaklara ve YouTube'a baktım ama herhangi bir çözümüne henüz ulaşamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasma sorunu yok daimi bir şekilde 70+ FPS alıyorum ama şu kaplama sorunu cidden oyunu oynanmaz kılıyor. Çünkü yolda giderken hem binalar gözükmüyor hem de bir anda çıkan objeler kazaya sebep oluyor.
GTA IV: Definitive Edition | D.E.P Şu modu kurmayı da deneyin.
-nomemrestrict
-norestrictions
-availablevidmem 6144 (your amount of vram)
-percentvidmem 100
-noprecache
-novblank
-heapsize 2097152

Commandline için bunları demeyi unuttum.

Uyumluluk kısmından yüksek DPI ölçeklendirmesi davranışını geçersiz kıl ve Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneklerini işaretleyip deneyin.
Şu an dediğinizi yapıp girmeyi denedim ama ekran yine siyah olarak kaldı.
Hemen deniyorum, çok teşekkür ederim uğraşınız için.

Hocam sonradan attığım commandlineleri deneyin. Ayrıca oradaki VRAM miktarını kendinizinkine çevirin.
Hocam daha da beter oldu. En azından gittiğim yolu görüyordum şimdi o yol da yok hahaha
Oyun kronik sorunlu. İade etmenizi öneririm şahsen 7 ay boyunca düzeltmek için uğraşmıştım, fakat bir başka sorunlar ortaya çıkıyordu.
Mecburen iade edeceğim böyle oynanmıyor.

Hocam daha da beter oldu. En azından gittiğim yolu görüyordum şimdi o yol da yok hahahaEki Görüntüle 1237462

Mecburen iade edeceğim böyle oynanmıyor.
Hocam buradan sonra downgrade edilmesi gerek, onun yerine crack oynayın. (Rockstar desteği berbat olmasaydı böyle bir şey demezdim.)

Hocam buradan sonra downgrade edilmesi gerek, onun yerine crack oynayın. (Rockstar desteği berbat olmasaydı böyle bir şey demezdim.)
Oyunu cracklersem ya da downgrade edersem steam desteğinden de yararlanamayacağım. O yüzden iade ediyorum. Bu oyun bu şekilde oynanmaz :/ Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…