GTA IV kaynak kullanımı sorunu

Ekran görüntüsü:
GTAIV 2014-08-29 15-59-54-59.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eminim.
Oyunu bu ayarlarda oynarayak 20-25 FPS alıyorum.
  • Laptop MSI GE70 2PC Apache
  • Intel Core i7
  • GeForce GTX 850M
  • 8 GB RAM

Güncellemeyi elle de yaptım. Güncelleme üstüne güncelleme. :D Değişen bir şey olmadı. Benim sorunum zaten Resource Usage'le orayı ne yaptıysam düzeltemedim. Aynı zamanda oyunu Nvidia GeForce Experience'den optimize edemiyorum.

Kaynak kullanımıyla ilgili internette biraz araştırınca kiminin 27M kimini 59M kullanımla sınırlı kalmış ve hiç birinin çözümleri yaramadı. Koca forumda bir tane bile GTA hastası yok mu? Biri yardım etse...

Oyunun DVD'sini aldım derken bakkaldan mı aldınız? Orijinal değilse bu tip sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Şu anda görüntüyü büyük ihtimalle Intel HD Graphics üzerinden alıyorsunuz.

Aygıt yöneticisi -> Görüntü bağdaştırıcıları yoluncan Intel HD Graphics 4600'ü devre dışı bırakın, sonra oyuna girip deneyin.

Aynı problem bende de var. Bende de 59MB gösteriyor. Ben de nette yazan her şeyi denedim ama olmadı. Aygıt yöneticini denedim ekran gitti, ben de kapattım tekrar açtım bu sefer de format atmışım gibi oldu ekrana. Tekrardan aygıt yöneticisinden etkinleştir dedim de normal ekran geldi. Immortalizm kardeş seninki nasıl 1900 oldu? Bizimki 59'u geçmiyor. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı