GTA IV mı Witcher III mü?

Şimdi GTA 24.50 oluyor Epic'te kuponla Premium, ama Witcher 17.50TL Steam'de hangisini alayım? İlk defa yeni PC'de oynayacağım.
Witcher 3 standart sürüme 17.50 TL vermek yerine yanlış hatırlamıyorsam 5 TL fazla verip GOTY sürümünü alabilirsin. 5 TL karşılığında mükemmel 2 DLC dahil oluyor oyuna.

@Fatih8017 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.

Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyunlar. :)

GTA 5 bir ara ücretsizdi nasıl kaçırdın?

@Firehose V2 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.

Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyun

@Fatih8017 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.

Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyunlar. :)

GTA 5 bir ara ücretsizdi nasıl kaçırdın?
valla kaçtı aa gta 5 de 24 e düşüyo kuponla

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı