Witcher 3 al. GTA IV oynamadım ama seçim yapamadığın için bir kereden fazla oynayamazsın büyük ihtimalle. Ama Witcher 3'te denenecek dolu şey var. Moddur, farklı seçimlerdir vs.
Witcher 3 standart sürüme 17.50 TL vermek yerine yanlış hatırlamıyorsam 5 TL fazla verip GOTY sürümünü alabilirsin. 5 TL karşılığında mükemmel 2 DLC dahil oluyor oyuna.
Witcher 3 standart sürüme 17.50 TL vermek yerine yanlış hatırlamıyorsam 5 TL fazla verip GOTY sürümünü alabilirsin. 5 TL karşılığında mükemmel 2 DLC dahil oluyor oyuna.
@Fatih8017 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.
Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyunlar.
@Firehose V2 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.
Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyun
@Fatih8017 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.
Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyunlar.