GTA IV mı Witcher III mü?

Şimdi GTA 24.50 oluyor Epic'te kuponla Premium, ama Witcher 17.50TL Steam'de hangisini alayım? İlk defa yeni PC'de oynayacağım.

Biraz daha verip Game of the year Edition'u al Witcher'ın DLC'li hali daha uygun bence.

Witcher 3 al. GTA IV oynamadım ama seçim yapamadığın için bir kereden fazla oynayamazsın büyük ihtimalle. Ama Witcher 3'te denenecek dolu şey var. Moddur, farklı seçimlerdir vs.

Şimdi GTA 24.50 oluyor Epic'te kuponla Premium, ama Witcher 17.50TL Steam'de hangisini alayım? İlk defa yeni PC'de oynayacağım.
Witcher 3 standart sürüme 17.50 TL vermek yerine yanlış hatırlamıyorsam 5 TL fazla verip GOTY sürümünü alabilirsin. 5 TL karşılığında mükemmel 2 DLC dahil oluyor oyuna.

Witcher 3 standart sürüme 17.50 TL vermek yerine yanlış hatırlamıyorsam 5 TL fazla verip GOTY sürümünü alabilirsin. 5 TL karşılığında mükemmel 2 DLC dahil oluyor oyuna.
toplu sürüm alcam 3 ünü wither
gta 5 mi alsam ya da

@Fatih8017 o zaman The Witcher 2 ve 3'ü tercih etmelisiniz.

Size adım adım yapmanız gerekenleri söyleyeyim, ilk olarak YouTube'dan The Witcher 1 hikayesi yaz ve videolardan hikayesini öğren, sonra The Witcher 2 oyna ve daha sonra The Witcher 3 oyna. İyi oyunlar.

GTA 5 bir ara ücretsizdi nasıl kaçırdın?

Ben Witcher III'ü GTA IV'e göre daha çok severek oynadım. Ancak kılıç aksiyonunu/dövüşünü sevmiyorsanız GTA IV'ü almalısınız bence.

valla kaçtı aa gta 5 de 24 e düşüyo kuponla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…