Gta IV Normal Modda Oynama

GeForce

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin tüm forum adına. Benim GTA 4 hakkında bir sorunum var. Normal DVD olarak oyun satan mağzalardan GTA 4 aldım ama orijinal değil. Kurduğumda 2 adet karekter veriyor. Adı da Episodes from Liberty City. İlk karakterde oyunu Jimin yanında motor ile başlatıyor. 2. karakterde is Tom'un yanında zengin bir karekter olarak başlatıyor. Ama benim istediğim oyunun başlangıcında gemi yanında başlayan yani karekterimizin kuzeni Romans ile başlayanı istiyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Anlayamadıysanız buyrun linkini aşağıda veriyorum. Yani demek istediğim benım evdeki GTA 4 ile normal GTA 4 arasında çok fark var. Sürüm güncelleyemiyorum ve mod yükleyemiyorum. Bana yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA IV kendi içinde ikiye ayrılır. GTA IV ve GTA: EFLC. GTA: EFLC de kendi içinde ikiye ayrılır. Gay Tony ve Lost and Damned. GTA IV ve GTA EFLC ayrı ayrı yüklenebilir. Eğer giriş ekranında GTA IV ve GTA: EFLC arasında seçim yapma ekranı gelmiyorsa, direk GTA: EFLC açılıyorsa sizde GTA IV'ün bu sürümü yok demektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı