GTA IV Nvidia Ekran Kartını görmüyor

Yer
Mersin
Daha fazla  
Öncelikle Herkese selamlar. Başlıkta belirttiğim gibi GTA IV nvidia 820m 2gb'lik ekran kartım yerine İntel ekran kartınını görüyor ve oyun oynanmıyor. Bios'dan intel Ekran kartını 512mb yaptım,ozaman oyanınıyor ama çok kasıyor ve laptop çok ısınıyor. Ekran kartımın ve sistemin bütün güncellemeleri yapıldı hepsi son sürüm ancak durum ortada ve bu sorun sadece GTA IV'de var diğer oyunları sorunsuz oyunuyorum şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Ilk olarak prize takılı oyun oynayın ikinci olarak pil modunu yüksek performans olarak ayarlayın son olarak gta nin kısa yoluna sağ tıklayıp grafik işlemcisi kısmından yüksek performanslı nvidia işlemcisini seçin

Kardeşim çok sağol ama ben herzaman prizetakılı oynarım. Aynı zamanda laptopu ilk aldığımdan bu yana prizde pil modu da yüksek performansda ve yüksek performanslı nvidia işlemcisi seçeneği ilk denediğim yol ama hiçbirişe yaramıyor. Bu arada oyun da son sürüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia ayarlarına gir.Orda her türlü programın hangi grafik kartıyla çalışacağını ayarlıyorsun listede yoksa kendin ekleyebiliyorsun.

Hayır öyle geçmiyor her programda nvidia ile çalıştır diyorsun intelle çalışıyor, nvidianın ayarlarından yaparsan kesin oluyor daha 2 gün önce yaptım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı