K KYE7163 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2024
Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.392 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #2 KYE7163 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Ps3 de GTA IV online'a direk oyunun içinden girebiliyorsun öyle birşey yokmu? Artı 0 Eksi
KYE7163 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Ps3 de GTA IV online'a direk oyunun içinden girebiliyorsun öyle birşey yokmu?
gevsek_uzman Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #3 KYE7163 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Yok oynanmaz. Artı 0 Eksi
KYE7163 dedi: Arkadaşlar merhaba, Steam hesabımda GTA IV var ve tek başıma oynamaktan sıkıldım MTA San Andreas gibi GTA IV içinde bir multiplayer uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Yok oynanmaz.
KS KS K KYE7163 Centipat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 20 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Yerayay dedi: PS3 de GTA IV Online'a direk oyunun içinden girebiliyorsun öyle bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games birkaç yıl önce Grand Theft Auto: IV'ün çok oyunculu modunu erişime kapattı. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: PS3 de GTA IV Online'a direk oyunun içinden girebiliyorsun öyle bir şey yok mu? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games birkaç yıl önce Grand Theft Auto: IV'ün çok oyunculu modunu erişime kapattı.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.392 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 KYE7163 dedi: Rockstar Games birkaç yıl önce Grand Theft Auto: IV'ün çok oyunculu modunu erişime kapattı. Genişletmek için tıkla... Crack olarak açanlar olabilir. PS3 dede GTA 5 serverlari kapattı Rockstar ama hala kullanılıyor. Artı 0 Eksi
KYE7163 dedi: Rockstar Games birkaç yıl önce Grand Theft Auto: IV'ün çok oyunculu modunu erişime kapattı. Genişletmek için tıkla... Crack olarak açanlar olabilir. PS3 dede GTA 5 serverlari kapattı Rockstar ama hala kullanılıyor.
Aykut551 Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 175 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2024 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Omeruyg_2014 Centipat Katılım 10 Mart 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #7 GTA 4'ün Online ı XBOX 360/ONE/SERİES serilerinde ve PS3 üzerinden online oynanabiliyor sadece. Artı 0 Eksi