alihanöcal Megapat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 241 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #1 Merhaba. Ben GTA 4'de resimdeki gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir acaba? Bir de oyun entegre grafik ile çalışıyor ama GTX 960M ile açınca bu hatayı alıyorum. Not: Game For Windows Live Güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2018
Merhaba. Ben GTA 4'de resimdeki gibi bir hata alıyorum. Çözümü nedir acaba? Bir de oyun entegre grafik ile çalışıyor ama GTX 960M ile açınca bu hatayı alıyorum. Not: Game For Windows Live Güncel.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #2 Steam'den oyunun başlatma seçeneklerine şunları kopyalayıp yapıştırabilir misiniz ? -nomemrestrict -norestrictions -windowed Artı 0 Eksi
Steam'den oyunun başlatma seçeneklerine şunları kopyalayıp yapıştırabilir misiniz ? -nomemrestrict -norestrictions -windowed
E eymen_4 Decapat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 6 11 Ağustos 2018 #3 Bu bir hata değil,oyunun giriş ekranı olması gerek.Ben öyle hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2018 #4 eymen_4 dedi: Bu bir hata değil,oyunun giriş ekranı olması gerek.Ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet açılış ekranında bu ekran geliyor ama sonra Rockstar Games Logosu geliyor fakat arkadaş da bu ekran takılı kalıyor sanırım. Artı 0 Eksi
eymen_4 dedi: Bu bir hata değil,oyunun giriş ekranı olması gerek.Ben öyle hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet açılış ekranında bu ekran geliyor ama sonra Rockstar Games Logosu geliyor fakat arkadaş da bu ekran takılı kalıyor sanırım.