Çözüldü GTA IV "Social Club Initialize Falied Error Code:4" Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
6
Daha fazla  
Merhabalar. İndirimden GTA IV almıştım. Ama oyuna giremiyorum. Her şeyi denedim ama olmuyor. Rockstar'a yazdım adamlarda çözemedi. Kış indirimleri bittiğinden beri uğraşıyorum yok. Çözümü bilen var mı?

Rockstar Games Launcher ve Social Club'u tüm dosyaları ile birlikte silip yükledim.
GTA IV'ü silip yükledim.
Antivirüsümü kapatım denedim.
Yönetici olarak çalıştırmayı denedim. (Hiç açılmadı)
Uyumluluk ayarlarını denedim.
Windows Defender ayarlarını vs. denedim. (Bu linkteki video)

Çözüm
Uzun zaman oldu. Çözümü de yazayım bari konu hortlamışken. Windows'un güvenlik duvarı ile ilgili bir sorunmuş muhtemelen. Başka bir sebepten dolayı format atıp temiz kurulum yaptığımda düzeldi. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun Recep hocam.
Maalesef. Process Monitor raporu daha iyi olurmuş.

Kod:
[2021-03-20 17:46:58.283] [DISPLAY] [Main ] [launcher] StartShutdown - Now in progress
[2021-03-20 17:46:59.748] [DISPLAY] [Main ] [app] Application quit requested (exit code: 0)
[2021-03-20 17:46:59.909] [DISPLAY] [Main ] [launcher] Closing log file.

Uzun zaman oldu. Çözümü de yazayım bari konu hortlamışken. Windows'un güvenlik duvarı ile ilgili bir sorunmuş muhtemelen. Başka bir sebepten dolayı format atıp temiz kurulum yaptığımda düzeldi. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun Recep hocam.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…