GTA IV: The Complete Edition 32 TL'ye alınır mı?

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition almayı düşünüyorum. Değer mi alınmaya?

Grand Theft Auto IV: The Complete Edition almayı düşünüyorum. Değer mi alınmaya?
Ben de önceden bitirmiştim şimdi almak istedim ama optimizasyon sorunlarıyla boğuşup delirmemek için almıyıcam herhalde türkçe yama bile sıkıntı çıkarıyordu oynarken
 
Oyunun optimizasyonu kötü evet. Ama ben gölgeleri kapatıp geri kalan bütün ayarları en yükseğe çekince tüm fps sorunum çözülmüştü. Gölgeleri en düşük ayarlarda bile açınca hiç stabil fps alamıyordum. Akıcı oyun için gölgeleri kapatırsanız çok ciddi performans farkı görürsünüz.
 
İndirim bitmeden hemen al beğenmezsen iadeyi koyarsın, zaten oyun güzel onda bir sıkıntı yok fakat optimizasyon olayı kötü biraz, bilgisayarın iyi ise bütün ayarlar mediumda oynarsın oyunun görevleri kanser yani çabuk sinir olan biriysen alt F4ü koyabilirsin her an, bu arada enb kurmadan oynamanı tavsiye etmem oyunun kalitesi çok sönük çünkü, dedemin 1980'lerden kalma tüplü televizyonunu getirsem daha kaliteli daha renkli şeyler izlerim.
 
Ben aldım ve hiç optimizasyon problemiyle karşılaşmadım. Öyle süper bir bilgisayarımda yok. Türkçe yamayı kurdum çatır çatır oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı