GTA IV Uzak Mesafede Titreme Sorunu

Boss Player

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Videoyu 1080p'de izleyiniz 20 saniye zaten.

Oyunun tüm ayarları en üst seviyede oyunu 40-60 FPS arasında oynuyorum. Ancak videoda da göründüğü gibi uzak mesafelerde çok rahatsız edici bir titreme var. Kaplamalar dans ediyor gibi.

Bunun sebebi ekran kartım mı? (Asus R9 280X)

Far Cry 4 - Crysis 3 - Watch Dogs - Shadow Of Mordor - Far Cry 3 - Call Of Duty Serisi - Dying Light

Bu oyunları sorunsuz oynuyorum. Ancak GTA IV'de bu sorunla karşılaşıyorum, artifact falan olabilir mi? Yoksa Anti Aliasing yeterli değil diye yeterli derecede kenar yumuşatma sağlanamadığı için mi görüntüler bana öyle görünüyor? A.A x16'da bu arada en son ayarda yani.

Grafik ayarlarını etkileyen başka bir ayar bulamadım, contrast ayarı falan var onlar da zaten bu durumu pek değiştirmedi.
Yani bu durumda benim yapabileceğim bir şey yok değil mi? Oyundaki A.A desteği mi yetersizdir?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı