GTA IV Windows-Live hatası

Yer
Ankara
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum oyunu Steam üzerinden aldım. Girmeye çalışırken Windows-Live hatası alıyorum. Windows Live yüklemeyi denedim hala aynı hatayı alıyorum. Nasıl çözeceğim? Tek çözüm W7'ye formatlamak mı?

Dosya dizine girip, oyunun ana .exe uygulamasından uyumlulukları deneyin. Sonuç alamazsanız rapor paylaşın.

CTRL+alt+delete yapıp görev yöneticisi kısmından hizmetlere gelip "Windows olay günlüğü"nün tikini kaldırmanız kafi diye düşünüyorum.

CTRL+alt+delete yapıp görev yöneticisi kısmından hizmetlere gelip "Windows olay günlüğü"nün tikini kaldırmanız kafi diye düşünüyorum.
Durum hala aynı.
Yav bu hatayı 2017 den beri alıyorum. En son dayanamayıp bırakmıştım. Düzeltememişler mi halen daha?
Bu şey değil mi ya parayla rezil olmak? O kadar para veriyoruz hala W10'a tam uyumluluk sağlayamıyorlar şaka gibi.

Bana pek inandırıcı gelmedi oyunu Steam'den aldığınıza emin misiniz? Yoksa torrent falan mı? Çünkü GTA IV geçen aylarda güncelleme aldı Windows Live GTA IV'den tamamen kaldırılmıştır bu yüzden Windows Live ile ilgili hata almanız artık mümkün değil.

Ben daha bu gün oynamaya tekrardan başladım Steam üzerinden. Artık Windows 10'a tam uyumla olarak bütün oyunu paketlemişler güncelleme ile sorun kalmadı. Kusura bakmayın ama Korsana destek vermiyoruz, oyunu satın alın. Cevabını almamak için yalan söylüyorsunuz.

Uzun süre crackli oynadım hak geçmesin diye GTA: San Andreas'ı bile satın aldım böyle düşünmeniz beni gerçekten üzdü.

Dosya Ekleri

• 1593388276682.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 96
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…