rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #1 Dün GTA IV indirdim oyunun renkleri yüzünden oynayasım gelmiyor. Ayarlardan doygunluk ve kontrastı artttırdım biraz renklendi ama yeterli değil. Tavsiye ettiğiniz bir mod veya ayar var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2022
Dün GTA IV indirdim oyunun renkleri yüzünden oynayasım gelmiyor. Ayarlardan doygunluk ve kontrastı artttırdım biraz renklendi ama yeterli değil. Tavsiye ettiğiniz bir mod veya ayar var mı?
KS KS rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu denesem olur mu arkadaşlar? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu denesem olur mu arkadaşlar?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 29 Temmuz 2022 #12 Aqely dedi: Advanced. Genişletmek için tıkla... Eyvallah unutmuştum Artı 0 Eksi
43LVL Barbar Kral Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #13 Oyunun renkleri sanki biri ekrana kahve dökmüş gibi internetten gta için renk ayarını değiştiren bi program indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Oyunun renkleri sanki biri ekrana kahve dökmüş gibi internetten gta için renk ayarını değiştiren bi program indirebilirsin.