GTA IV'ün GTA V'ten daha iyi olması

Araba fizikleri inanılmaz saçma. Her araba off road araçlarında fazla yaylanıyor. Böyle fizik mi olur.
 
Araba fizikleri inanılmaz saçma. Her araba off road araçlarında fazla yaylanıyor. Böyle fizik mi olur.

Diyorum ya, araba fizikleri gerçekçi yahut değil ona bakmadan söylüyorum. Araba sürmek işkenceydi. Onun haricinde en keyif aldığım GTA oyunuydu. Evet San Andreas'tan bile daha çok severim.
 
Açıkçası ben de sadece 5 yıldız yapıp polis öldürüyorum sadece. Yakıp yıkıyorum fakat GTA IV'te hissiyat daha güzel ve zevk alıyorum. GTA V'te sanki koca şehirde tek karakter varmış gibi hissediyorum ve bu boşluğu sevmiyorum.
 
Ben tam tersini hissettim. GTA IV bana çok geldi, GTA V ise yaşayan bir atmosfere sahip.
 
Gta4 te araçla geri geri gelince başım dönüyor, miğdem bulanıyor. Araca gaz vermek, fren yapmak, hele viraj almak profesyonellik isteyen bir iş.
Grafikler, renk skalası insanı bunaltıyor.
Gta 5 teki insanın içini açan atmosfer kesinlikle yok.
Rockstarın kendisi bile Gta4'ten vazgeçti. Vice city ve Sanandreas bu gün güncel her platformda varken Gta4 daha kısıtlı. oynanır mı oynanır. ama onun yerine Saints Row Third tercih ederim.
 
Son düzenleme:
Bu bana normal geliyor
Arkadaşımla gidip PES 2020 atıyorum pek zevk almadan eve geliyorum PES 2013 atıyorum zevk ala ala.
Bannerlord oynuyacağım zevk vermiyor giriyorum Warband viking Conquest açıyorum.
Bazılarınada Warband oynanmaz 2013 oynanmaz 2020 veya Bannerlord iyi geliyor yani sadece zevk meselesi.
 
Şahsen benim için GTA IV GTA V'ten daha iyi değil ne kadar gerçekçi araba mekanikleri vb. olsada oyun soluk renkli olunca hiç bir tadı kalmıyor. Tabii sizin düşüncenize saygı duyarım.
 
GTA IV sadece fizikleri açısından güzel bir oyun. Fakat GTA V'in arcade yapısı ve daha büyük, geniş, özgür dünyası daha eğlenceli bir oynanış sunuyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…