GTA+ kütüphanesine 2 yeni oyun ekleniyor!

  • Konuyu başlatan Smuya
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 395
@Smuya görsellik dışında ne var peki? 60 dolar edecek kadar var mı? Hani biz TLOU P1'e laf attık da bu ondan da beter. Ki ben Dead Space Remake ve Persona 3 Reload için orijinal oyundan ciddi farkları yok diye eleştiririm ama bu onlardan çok daha beter. 60 dolardan sattıklarını bir daha hatırlatayım.
Hocam yanlış anladınız galiba, grafik dışında kötü oyun yazıyor orada. O eksiklikleri düzeltip fiyatı daha azaltırlarsa tamam derim yazmışım.
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE evet böyleler. Ama savunmam bu yüzden de. Rockstar kadar paragöz bir firma görmedim ben oyun dünyasında. Yani Remaster yapıp remasterları orijinal oyunlardan daha bozuk yapmayı becerip 60 dolardan satmak Capcom, SEGA veya Bandai'nin bile yapmayacağı bir rezillik.
1712244249517.png

1712244263697.png

1712244282102.png
1712244307258.png

Aynı oyunu bilmem kaç kere satınca erkekler:
 
@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Ubisoft en azından aynı oyunu 4-5 defa satmıyor. Steam'e eski oyunların korsan ve oynanamaz versiyonlarını koymuyor.

Hocam Rockstar'a laf edersiniz anlarımda Ubisoft'u övmek nedir? Paragöz oyun firması denilincd kaç kişinin aklına Ubisoft'tan önce Rockstar gelir?

Eleştirilerinizde haklı olabilirsiniz ama Rockstar'ın sektöre katkısını, çıkardıkları sapasağlam oyunları yok saymak olmaz. RDR2'yi PS4 gibi bir sisteme optimize etmek bambaşka seviye.
 
@velydagi Ubisoft övdüğüm nereden çıktı? RDR2’yi severim zaten bilen bilir de bu adamların oyunculara saygısı olmadığı sürece sevmemeye devam edeceğim. Oyunculara bu kadar saygısız, 60 dolardan Remaster satan bi Nintendo var herhalde. Nintendo ve Rockstar kadar saygısız firmalar görmedim ben. (Nintendo oyunlarını da severim hele bazılarına bayılırım.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı