Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Micheal'ın kendi evinde simgesi yok. Trevor'un evinde uyanıyor sürekli. Niye böyle oldu?
Çözüm B B BirLaptopKullanıcısı 22 Temmuz 2023 Trevor Madrazo'nun karısını kaçırınca Michael Trevor'ın evinde kalmak zorunda kalıyor.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #11 EVANESCENCE dedi: Arkadaşın yönelimine laf atamazsınız, belki space tuşu fetişi var Genişletmek için tıkla... Bakın arkadaşlar öyle bir şey gördüm bir anda gidince anlamadım olay bu dalga geçmenin manası yok. Artı 0 Eksi
EVANESCENCE dedi: Arkadaşın yönelimine laf atamazsınız, belki space tuşu fetişi var Genişletmek için tıkla... Bakın arkadaşlar öyle bir şey gördüm bir anda gidince anlamadım olay bu dalga geçmenin manası yok.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #12 Nanooo dedi: Bakın arkadaşlar öyle bir şey gördüm bir anda gidince anlamadım olay bu dalga geçmenin manası yok. Genişletmek için tıkla... Trevor'a switch atınca her zaman aptal saptal bir yerlerde dolaşıyor, (dağ gibi) çok da garip bir durum değil. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Bakın arkadaşlar öyle bir şey gördüm bir anda gidince anlamadım olay bu dalga geçmenin manası yok. Genişletmek için tıkla... Trevor'a switch atınca her zaman aptal saptal bir yerlerde dolaşıyor, (dağ gibi) çok da garip bir durum değil.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #13 Ellie Williams dedi: Hikayeyi takip etmeden oynayınca olur gi Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Hikayeyi takip etmeden oynayınca olur gibi. Genişletmek için tıkla... belirttim bakarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Hikayeyi takip etmeden oynayınca olur gi Genişletmek için tıkla... Ellie Williams dedi: Hikayeyi takip etmeden oynayınca olur gibi. Genişletmek için tıkla... belirttim bakarsan sevinirim.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #14 Nanooo dedi: belirttim bakarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmüş, daha da tartışma çıkarmayın isterseniz. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: belirttim bakarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konu çözülmüş, daha da tartışma çıkarmayın isterseniz.