hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.342 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #1 APC aldım daha yeni. Modifiye yerine geldim ancak böyle bir yazı çıkıyor. Çevirdim Türkçeye pek bir şey anlamadım. Ne yapmam lazım? Dosya Ekleri IMG_7513.jpeg 245,7 KB · Görüntüleme: 40
APC aldım daha yeni. Modifiye yerine geldim ancak böyle bir yazı çıkıyor. Çevirdim Türkçeye pek bir şey anlamadım. Ne yapmam lazım?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 18 Ocak 2025 #2 Mobile Operations Center diye bir araç var Warstock'da. Onun arkasına modifiye bölmesi alıp orada modifiye edeceksin. Avenger da uçak. Onda da aynı modifiye bölmesi var. O da iş görür. Artı 0 Eksi
Mobile Operations Center diye bir araç var Warstock'da. Onun arkasına modifiye bölmesi alıp orada modifiye edeceksin. Avenger da uçak. Onda da aynı modifiye bölmesi var. O da iş görür.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.342 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #3 Teşekkürler hocam. 2 sorum daha olacak. APC'nin üstüne çıkılıp silahla ateş ediliyor mu Insurgent Pickup'daki gibi. Ayrıca APC'yi satıp Insurgent Pickup alınır mı? Artı 0 Eksi
Teşekkürler hocam. 2 sorum daha olacak. APC'nin üstüne çıkılıp silahla ateş ediliyor mu Insurgent Pickup'daki gibi. Ayrıca APC'yi satıp Insurgent Pickup alınır mı?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 18 Ocak 2025 #4 Insurgent Pick-up en OP araçlardan, APC'den daha iyi. APC'de 2. koltuğa geçen kişi kullanabiliyor silahı. Artı 0 Eksi
Insurgent Pick-up en OP araçlardan, APC'den daha iyi. APC'de 2. koltuğa geçen kişi kullanabiliyor silahı.
KS KS hebevnejs Hectopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 2.342 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #5 Ellie Williams dedi: Insurgent Pick-up en OP araçlardan, APC'den daha iyi. APC'de 2. koltuğa geçen kişi kullanabiliyor silahı. Genişletmek için tıkla... Neyi daha iyi hocam Apc’den ? Açıklarsanız sevinirim ona göre alacağım. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Insurgent Pick-up en OP araçlardan, APC'den daha iyi. APC'de 2. koltuğa geçen kişi kullanabiliyor silahı. Genişletmek için tıkla... Neyi daha iyi hocam Apc’den ? Açıklarsanız sevinirim ona göre alacağım.