GTA Online Bağlantı Sorunu

gokoman

Megapat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, baş belası bir sorunum var ...

Olay kısaca şöyle ben GTA Online'a girince eğer session'da 16-20 ve üstü kişi varsa bana girdiğim gibi (5-10 sn) sonra "Connection lost due to an unknown network error" şeklinde bir hata alıyorum ama session'da 5-7 kişi gibi az miktarda oyuncu olunca bu hatayı genellikle almıyorum aynı şekilde solo mod ve invite only mode'da da bir sıkıntı yok

Sormak istediğim bunun kaynağı benim Modemim mi ? çünkü internette yazılan her türlü tavsiyeyi uyguladım. Modemden GTA'nın kullandığı portları açtım, DMZ'yi aktifleştirdim, DNS değiştirdim vb. vb. yazılan çizilen şeylerin çoğunu yaptım. Ethernet kablosuna kadar değiştirdim ama sorun hala devam ediyor bende sorunun 4-5 yıllık Air Ties RT-212'de olduğuna karar kıldım ( Modemde sürekli olmasa da bazen kopmalar oluyor ). Sizce modemi değiştirmem işe yarar mı ? yararsa aklımda Asus DSL-N14U var bu modemi almayı düşünüyorum. Şimdiden cevap yazan herkese teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı