GTA Online Cayo Perico Heist yapmanın kolay yolu nedir?

RXED

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, hayatımda ilk defa Cayo Perico Heist yaptım. 1M 400 bin dolar aldım görevden, ancak yaparken yakalandım ve hemen adadan kaçmam gerekti, fazlasıyla stres yaptım elim falan titredi yaparken, gizlice yapmanın en kolay yolu nedir? Yanıtlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel bir video fakat biraz eski bir video, cayo perico heiste nerf gelmiş 1 yıl önce. adamın izlediği rotaya düşman eklemişler, videoda çok açık heist yaptığımız mekanın ortasından geçiyor, ama oraya 2 tane adam eklemişler ve devriye atıyorlar, oradan geçmek imkansız oluyor onlar yüzünden.

Güzel bir video fakat biraz eski bir video, cayo perico heiste nerf gelmiş 1 yıl önce. adamın izlediği rotaya düşman eklemişler, videoda çok açık heist yaptığımız mekanın ortasından geçiyor, ama oraya 2 tane adam eklemişler ve devriye atıyorlar, oradan geçmek imkansız oluyor onlar yüzünden.
Aynı rotayı izliyorum hiçbir imkansızlığı yok hocam. Yaptığım cayoların sayı hesabı yoktur uzun zamandır yapıyorum zorlanmıyorum. Eskiden nasıldı bilmiyorum, ancak şu an zor değil. Rotayı takip edip temkinli olursanız kolay gelecektir.

Aynı rotayı izliyorum hiçbir imkansızlığı yok hocam. Yaptığım cayoların sayı hesabı yoktur uzun zamandır yapıyorum zorlanmıyorum. Eskiden nasıldı bilmiyorum, ancak şu an zor değil. Rotayı takip edip temkinli olursanız kolay gelecektir.
Yarın tekrardan bakacağım, çok hızlı gittiği için yanlış olabilirim, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocam ben heisti tekrar yapıcaktım fakat prep equipment kısmında sadece matkap, kaynak makinesi, bomba, hack aleti var. safe code yok napmam gerek?

Son düzenleme:
Yarın tekrardan bakacağım, çok hızlı gittiği için yanlış olabilirim, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Hocam ben heisti tekrar yapıcaktım fakat prep equipment kısmında sadece matkap, kaynak makinesi, bomba, hack aleti var. safe code yok napmam gerek?
Bearer Bonds mı geldi?

O nedir tam olarak? Ben sadece şişe çalabildim, 700k verdi.
Safe code prepini bearer bonds yani ana hedefte veriyor. Plasma cutter | fingerprint cloner | cutting torch normalde bu prepleri veriyor. Bearer bonds gelirse safe code prepini ve diğer prepleri veriyor. Demolition charges Prep'i gerekli değil, opsiyonel. Sessiz yapıyorsan gerekli bir prep değil.

Safe code prepini bearer bonds yani ana hedefte veriyor. Plasma cutter | fingerprint cloner | cutting torch normalde bu prepleri veriyor. Bearer bonds gelirse safe code prepini ve diğer prepleri veriyor. Demolition charges Prep'i gerekli değil, opsiyonel. Sessiz yapıyorsan gerekli bir prep değil.
alınması gereken eşyalar videosunu alejendro diye bir kanaldan izlemiştim, olayları anladım sağolun. bu arada galiba tequila denen değişik birşey gelmiş bana soygunda, o yüzden 700k vermiş oyun.

Cayo Perico Heist'ini ben ilk defa yapacağım kosatka ile giderken beni bıraktığı yerde adaya çıkmanın yolu yok tekne ile giderkende bir şekilde adaya çıkıp main gate e gidiyorum ancak bu sefer adamlar beni fark ediyor izlediğim videolarda adamlar su altından giriyor ama bende draigne tunnel girişi yok adamlar zincirleri özel bir cihazla kesiyorlar ama o cihazın görevi bende açık değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı