GTA Online Cayo Perico Heist yapmanın kolay yolu nedir?

Cayo Perico Heist'ini ben ilk defa yapacağım kosatka ile giderken beni bıraktığı yerde adaya çıkmanın yolu yok tekne ile giderkende bir şekilde adaya çıkıp main gate e gidiyorum ancak bu sefer adamlar beni fark ediyor izlediğim videolarda adamlar su altından giriyor ama bende draigne tunnel girişi yok adamlar zincirleri özel bir cihazla kesiyorlar ama o cihazın görevi bende açık değil.
Dostum ben replay glitch felan öğrenip 40 kere felan yapmışımdır artık baya basit geliyor, adaya gitmenin yolu var, prep kısmında cutting torch diye birşey var onu al, ardından kosatka seni hemen compoundun altına atacaktır, oraya gel drenaj tüneli var orayı aldığın cutting torch ile açıp gireceksin, tekne şuan daha kolay ben onu kullanıyorum. kullandığım yöntem ise: ilk önce longfin aracıyla havalimanına gidiyorum ve weed önündeki adamı öldürüp weede giriyorum, ardından tekneye tekrar binip compounda gidiyorum ve pink diamond u çalıyorum, ardından compunddan çıkıp compoundun önündeki, önünde motosiklet olan adamı vurup motosikleti alıyorum, ve denize uçup dalıyorum. denizden yüzerek kaçıyorum. Kullandığım yöntemi kullanabilirsin iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı