Merhaba, ben GTA Online oyununda oynarken oyuna girer girmez 15 level atladım ve 130k dolar para geldi çoklu serverdeydim ve durduk yere oldu. Sizce ban yer miyim?
Rockstar bazen oyuncularına böyle küçük hediyeler verebiliyor sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Bana Rockstar değilde sunucudaki bir hile yapıyormuş gibi geldiRockstar bazen oyuncularına böyle küçük hediyeler verebiliyor sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Merhaba, ben GTA Online oyununda oynarken oyuna girer girmez 15 level atladım ve 130k dolar para geldi çoklu serverdeydim ve durduk yere oldu. Sizce ban yer miyim?
ban yermiyim öyleyseBana Rockstar değilde sunucudaki bir hile yapıyormuş gibi geldi![]()
Yemezsiniz korkmayın. Size para ve level atacak kadar kaliteli hileyse goldtur büyük ihtimalle yani ban yeme riskiniz yok denecek kadar az. Ayrıca benim bir takipçimde de vardı bana bütün collectionları atıyordu. Bir başkası 230K gibi para ve birazda level attı bana birşey olmadı ama o biraz daha fazla abarttı ban yedi. Bir başkası da -1milyar, -1, 0, +1 milyar gibi leveller yapıyordu hatta yetmezmiş gibi kosatkayla şehirde uçarak dolaşıyorduban yermiyim öyleyse
teşekkürlerYemezsiniz korkmayın. Size para ve level atacak kadar kaliteli hileyse goldtur büyük ihtimalle yani ban yeme riskiniz yok denecek kadar az. Ayrıca benim bir takipçimde de vardı bana bütün collectionları atıyordu. Bir başkası 230K gibi para ve birazda level attı bana birşey olmadı ama o biraz daha fazla abarttı ban yedi. Bir başkası da -1milyar, -1, 0, +1 milyar gibi leveller yapıyordu hatta yetmezmiş gibi kosatkayla şehirde uçarak dolaşıyordu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.