7 746270 Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 477 Çözümler 3 17 Mart 2024 #1 Bu şekilde FiveM'de ilk karakter olustururken gelen temel karakteri yapmak istiyorum. Anne ve babasini hangisi secmem gerek?
Bu şekilde FiveM'de ilk karakter olustururken gelen temel karakteri yapmak istiyorum. Anne ve babasini hangisi secmem gerek?
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 17 Mart 2024 #2 Flezny dedi: Bu şekilde FiveM'de ilk karakter olustururken gelen temel karakteri yapmak istiyorum. Anne ve babasini hangisi secmem gerek? Eki Görüntüle 2142928 Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir? Artı 0 Eksi
Flezny dedi: Bu şekilde FiveM'de ilk karakter olustururken gelen temel karakteri yapmak istiyorum. Anne ve babasini hangisi secmem gerek? Eki Görüntüle 2142928 Genişletmek için tıkla... Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir?
KS KS 7 746270 Picopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 477 Çözümler 3 17 Mart 2024 #3 AhmetXei dedi: Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Gta online'da random anne ve baba ile random karakter tipi veriyor oyun bundan dolayı seçerek yapıyorsun fiveM'de ise basit bir yüz ile başlıyıp editliyorsun aslında her şey aynı fiveM'de sadece animasyonlu hali yok. AhmetXei dedi: Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Ben direk bu yüzü yapmak istiyorum. Artı 0 Eksi
AhmetXei dedi: Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Gta online'da random anne ve baba ile random karakter tipi veriyor oyun bundan dolayı seçerek yapıyorsun fiveM'de ise basit bir yüz ile başlıyıp editliyorsun aslında her şey aynı fiveM'de sadece animasyonlu hali yok. AhmetXei dedi: Hocam konu dışı ama merakımdan soruyorum Online ile FiveM farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Ben direk bu yüzü yapmak istiyorum.