GTA Online Karakter Oluşturma

Öncelikle herkese merhaba. Epic Games'ten GTA 5'i yükledim ve Online'da karakter oluşturmayı bilmiyorum. Anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Öncelikle oyunun en girişindeki banka soygununu yapacaksın. Sonra Lamar ve Sen 2 tane araba var onları kaçırıp istediği yere götüreceksin sonra sana araba verecekler arabanı alıp evine götürdüğünde görev bitecek. ESC basıp Online'den oyuna girin ve karakter ekranı gelecek oradan dış görünüş falan her şeyi seçip Save'ye basarsanız giriş yaparsınız. Eğer görevi bitirmeden ESC basıp Online kısmından girerseniz hata verip story mode atar haberiniz olsun.

Öncelikle oyunun en girişindeki banka soygununu yapacaksın. Sonra lamar ve sen 2 tane araba var onları kaçırıp istediği yere götüreceksin sonra sana araba verecekler arabanı alıp evine götürdüğünde görev bitecek ESC basıp Online'den oyuna girin ve karakter ekranı gelecek oradan dış görünüş falan her şeyi seçip Save'ye basarsanız giriş yaparsınız.

Peki istediğimiz zaman bunu değiştirebilir miyiz? (Bu arada benim adımda Kayra 😁)

Peki istediğimiz zaman bunu değiştirebilir miyiz?

Karakterin dış görünüşünü değiştirebilirsiniz. Kıyafet değiştirmek için mağaza var. Dövmeciden dövme yaptırabilirsiniz. Göz rengi için saç rengi içinde berber e gidip değiştirebilirsin. Ama yüz tipi falan değişmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı