GTA Online haksız ban yenmesi

Diego s21

Decapat
Daha fazla  
Dün GTA 18.00 gibi GTA Online oynuyordum sonra kapattım oyunu. 19.55 de böyle bir Gmail geldi bugün oyunu girdim Online açmıyor. Ben hile yapmadım Online'de bana tanımadığım biri bana 10 milyon filan verdi. Levelim zaten 260 level di 1 ay önce de 20 milyon biri verdi ama beni bir yere hapsetti sonra birden para geldi. Bende nasıl olur böyle bir şey diye düşündüm. Parayı harcarsam bir şey olmaz belki dedim ama 30 gün ban yedim galiba. Haksız yere nasıl kurtarabilirim? Rocktstar Support açılmıyor. Ben hile yapmadim halde böyle bir şey olması garip değil mi başka biri bana yapıyor ve ben ban yiyorum chet de bazen İngilizce küfür yazıyorum acaba ondan dolayi mi? Nasil kurtarabiliriz?

Ben de yedim dün. Bir tık para hilesi yapmış olabilirim Ban kalkınca her şeyiniz de resetlenecek bu arada.

Kanka niye hileli parayı alıyorsun ya da harcıyorsun Support’a ulaşsaydın direkt. Hile yapanları gram anlamıyorum oyunda zaten para kazanmak kolay. Bu arada haksız ban değil 30 gün bekleyeceksin ve her şeyin sıfırlanacak karakteriniz de dahil.

O hileli para yapıyor, sende o hileli parayı aldığın için ikinizde ban yiyorsunuz. Açıklaması bu. Parayı almaman lazımdı.

Kimse dostuna vermez GTA Online'de öyle para anlamak zor değil aslında verdikleri zaman destek ekibine yazacaksın ve şansa bak herkes parayı vermek için seni bulmuş bence haksız ban değil doğu olanı yapmşlar.

Öncelikle geçmiş olsun. Rockstar Games EULA adı altında bunu hile olarak kabul ediyor yapsanızda yapmasanızda haksız ilerlemeye dahil olduğu için hesabınızı askıya alıyor. Rockstar Support atılan banları maalesef açmaz. Keşke parayı almadan bulunduğunuz lobiden çıksaydınız. Hesabınızdaki ilerleme sıfırlanacak ve yeni bir karakter oluşturmanız gerekecek, 1 kere daha aynı olay yaşanırsa hesabınızı kalıcı olarak yasaklayacakları için dikkat etmenizi öneririm.

Parayı aldığın an Rockstar'a ticket atacaktın.

"Şu gün şu saatte oynarken hile kullanan bir kişi isteğim dışında bana şu kadar para gönderdi. Bu parayı harcamadım, hesabımdan kaldırır mısınız? "
şeklinde ingilizce yazsaydın bir sorun olmazdı.

2016-2017 Arası olması lazım aynı şekilde ben de ban yemiştim, oyunu o zamanlar en yüksek para paketi olan versiyonu almıştım, o aralar bir hile vardı silahla para ateş ediyorlardı, biri gelip bana o şekilde 300 bin dolar falan attı 1 hafta sonra ban yedim hesabım sıfırlandı, mail attım hesabımda zaten 20M dolara falan vardı hile yapsam 300 bin dolar mı yaparım falan dedim de bir türlü anlatamadım, olumsuz cevap alınca da sildim oyunu.
O günden beridir GTA'ya bir daha girmedim.

Kurtarmanın hiçbir yolu yok mu Online'de herkes hile yapıyor lüks arabaları var işınliyorlar onlar ban yemiyor hız yiyoruz. Hiçbir şekilde kurtarilmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…