GTA Online haksız ban yenmesi

Bu hile yapanlar nereden yapıyor ban yemiyorlar hiç aynı kişi 3 oyunda karşıma geldi hile araba işınliyor para veriyor.

Şimdi 200 saat oynadım ben bu oyunu boşuna mı oynadık şimdi sıfırdan nasil yapcam. Sonrada milleti hileye zorluyorlar

Peki karakter gitti sıfırlandı araç ev para seviye demi gidecek

Peki tekrar kasmak çok zor bir şey hile yapsak nasıl olur tanıdığim arkadaşlarım Cheat Engine ile yapıp ban yediler. Baska bir şey var mı?

Değmez. Hile dolu Online artık bir zevki yok. Story Moduna Menyoo diye bir trainer indirdim aklına ne gelirse yapabiliyorsun her şey var rahat rahat takılıyorum. Online'daki arabalar da var istediğin gibi modifiye et kaydet sür. Olur dersen yardım ederim yapmaya.

Hocam oyunu 200 saat oynadım diyorum neden tekrar uğraşayım hile ile belki düzelir yemeyen bir sürü insan da varmış haksız yere ban yiyoruz birde çok iyi çalışıyorlar diyorsun çok iyi çalışsalar ban sistemi adaletli olur

Hocam oyunu 200 saat oynadım diyorum neden tekrar uğraşayım hile ile belki düzelir yemeyen bir sürü insan da varmış haksız yere ban yiyoruz bir de çok iyi çalışıyorlar diyorsun çok iyi çalışsalar ban sistemi adaletli olur

Baştan kasmaya değmez hileyle yaparsan da er ya da geç ban yersin ara ara banwave yapıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı