ADL03 Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F, Colorful igame rtx 3070, Corsair vengeance rgb rs 32 16x2 ram, Cinsiyet Diğer 11 Ocak 2021 #21 405531 dedi: Hilecilerin garajınızdaki araçlara silahlara ve her türlü itemlerinizi hiçbir şekilde yok edemez bundan korkmayın. Genişletmek için tıkla... Onu da yapmasın.
405531 dedi: Hilecilerin garajınızdaki araçlara silahlara ve her türlü itemlerinizi hiçbir şekilde yok edemez bundan korkmayın. Genişletmek için tıkla... Onu da yapmasın.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 11 Ocak 2021 #22 Yiyeceğinizi sanmıyorum, benim de başıma gelirdi bu durum. 405531 dedi: Hilecilerin garajınızdaki araçlara silahlara ve her türlü itemlerinizi hiçbir şekilde yok edemez bundan korkmayın. Genişletmek için tıkla... Garaja sürdüğüm Import/Export arabasını patlatan hile ile karşılaştım...
Yiyeceğinizi sanmıyorum, benim de başıma gelirdi bu durum. 405531 dedi: Hilecilerin garajınızdaki araçlara silahlara ve her türlü itemlerinizi hiçbir şekilde yok edemez bundan korkmayın. Genişletmek için tıkla... Garaja sürdüğüm Import/Export arabasını patlatan hile ile karşılaştım...
4 405531 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 369 Makaleler 2 Çözümler 1 11 Ocak 2021 #23 GreatestOfAlltimes dedi: Yiyeceğinizi sanmıyorum, benim de başıma gelirdi bu durum. Garaja sürdüğüm Import/Export arabasını patlatan hile ile karşılaştım... Genişletmek için tıkla... İşde benim bahsettiğimde bu. Dikkat çeken görevlerden uzak durun. Aksiyon istiyorsanız biraz risk almak istiyorum diyorsanız full dolu serverda istediğinizi yapın.
GreatestOfAlltimes dedi: Yiyeceğinizi sanmıyorum, benim de başıma gelirdi bu durum. Garaja sürdüğüm Import/Export arabasını patlatan hile ile karşılaştım... Genişletmek için tıkla... İşde benim bahsettiğimde bu. Dikkat çeken görevlerden uzak durun. Aksiyon istiyorsanız biraz risk almak istiyorum diyorsanız full dolu serverda istediğinizi yapın.