GTA Online intive only session hileler girebiliyor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşla beraber GTA invite only session takılırken gerçekten çok garip olaylar yaşıyoruz. Hava günlük güneşlikken anında gök gürlemesi mi dersiniz bazı yerlerden palyaço çıkması mı dersiniz çok garip olaylar oluyor gerçekten. Benim bazen üstten rankım düşüyor seviye seviye ama Z basınca hala aynı gözüküyor arkadaşım 4-5 tane uçak gördüğünü ve patladığını söyledi. Public oynasak çok şaşırmayacağım ama invite session da böyle olaylar hem garip hem de biraz korkutucu hileler girebiliyor mu invite only session vesaire? Bir ara da arkadaşım tron motoru bulmuştu bende gözükmüyordu ama biliyorsunuz normalde bu motoru göremezsiniz oyunda.

O kadarını bilemiyorum ancak biz arkadaşla oynarken kosatka'nın üzerinde birisini görmüştük hareketsizdi sunucu değiştirdik düzeldi. Sanırım tam olarak erişemeselerde bir nebze olsa da erişebiliyorlar.

O kadarını bilemiyorum ancak biz arkadaşla oynarken Kosatka'nın üzerinde birisini görmüştük hareketsizdi sunucu değiştirdik düzeldi. Sanırım tam olarak erişemeselerde bir nebze olsa da erişebiliyorlar.

Vallaha korku oyunu gibi bir şey ya bu belirsizlik çok korkutuyor beni :D.

Öyle olduğunda sunucu değiştirin uğraşmayın veri mi topluyorlar ne yapıyorlarsa sıkıntı işler.

Haklısınız en iyi çözüm sunucu değişmek. En garibi de arkadaşım sokaktan tron motoru bulmuş sürüyordu bende gözükmüyordu ama yerin içinde ışınlanarak gidiyordu arkadaş .

Invite onlyde arkadaşımla hiç olay yaşamadık ilginç. Arkadaşta olmasa çekilecek oyun değil valla. Bu tip olaylar komik geliyor gülüp geçiyorduk beraber 😁. En son ban yedim para bastım diye rdr2 akıyorum artık.

Arkadaşla beraber GTA invite only session takılırken gerçekten çok garip olaylar yaşıyoruz. Hava günlük güneşlikken anında gök gürlemesi mi dersiniz bazı yerlerden palyaço çıkması mı dersiniz çok garip olaylar oluyor gerçekten. Benim bazen üstten rankım düşüyor seviye seviye ama Z basınca hala aynı gözüküyor arkadaşım 4-5 tane uçak gördüğünü ve patladığını söyledi. Public oynasak çok şaşırmayacağım ama invite session da böyle olaylar hem garip hem de biraz korkutucu hileler girebiliyor mu invite only session vesaire? Bir ara da arkadaşım tron motoru bulmuştu bende gözükmüyordu ama biliyorsunuz normalde bu motoru göremezsiniz oyunda.

Hocam cidden çok korkutucu düşününce tek başıma gece oynarken böyle bir şey olsa altıma yaparım herhalde. Ama evet galiba girebiliyorlar bir ara bir hileyi merak edip indirmiştim tek başıma oynarken hileden oyuncu listesine bakmıştım oyunda gözükmüyor ama hilede gözüyordu. (not: tam olarak emin değilim normal bir serverdede yaşanmış olabilir pek hatırlamıyorum)

Invite onlyde arkadaşımla hiç olay yaşamadık ilginç. Arkadaşta olmasa çekilecek oyun değil vallahi. Bu tip olaylar komik geliyor gülüp geçiyorduk beraber 😁. En son ban yedim para bastım diye RDR2 akıyorum artık.

Vallahi öyle hocam arkadaşsız sarmıyor size denk gelmemesi çok garip.

Hocam cidden çok korkutucu düşününce tek başıma gece oynarken böyle bir şey olsa altıma yaparım herhalde. Ama evet galiba girebiliyorlar bir ara bir hileyi merak edip indirmiştim tek başıma oynarken hileden oyuncu listesine bakmıştım oyunda gözükmüyor ama hilede gözüyordu. (not: Tam olarak emin değilim normal bir serverdede yaşanmış olabilir pek hatırlamıyorum)

Vallahi arkadaşım çıktıktan sonra bende altıma yapacaktım az kalsın :D.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı