Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 GTA Online'de nasıl lazer silah alabilirim? Ne karavanda bulabildim ne silahcida. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2023
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 25 Temmuz 2023 #2 Hamilton dedi: GTA Online'de nasıl lazer silah alabilirim? Ne karavanda bulabildim ne silahcida. Genişletmek için tıkla... Silah mağazasında satılıyordu ben oradan almıştım. Seviye limiti olabilir. Artı 0 Eksi
Hamilton dedi: GTA Online'de nasıl lazer silah alabilirim? Ne karavanda bulabildim ne silahcida. Genişletmek için tıkla... Silah mağazasında satılıyordu ben oradan almıştım. Seviye limiti olabilir.
gialen Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 337 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #3 Hamilton dedi: GTA Online'de nasıl lazer silah alabilirim? Ne karavanda bulabildim ne silahcida. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın zamanda eğer bahsettiğiniz lazer makinalı tüfeği'yse satıştan kaldırıldı, bildiğim kadarıyla hiçbir yerde bulamazsınız. Artı 0 Eksi
Hamilton dedi: GTA Online'de nasıl lazer silah alabilirim? Ne karavanda bulabildim ne silahcida. Genişletmek için tıkla... Hocam yakın zamanda eğer bahsettiğiniz lazer makinalı tüfeği'yse satıştan kaldırıldı, bildiğim kadarıyla hiçbir yerde bulamazsınız.
Mute and X Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 240 Çözümler 4 25 Temmuz 2023 #4 Kosatka oyundaki en karlı şey onu al Artı 0 Eksi
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 871 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #5 Sunucuya hacker gelmişti, o vermişti bana. Artı 0 Eksi
L Lofçalı Cevdet Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2023 #6 Beyfendi Kedi dedi: Hocam solo oynuyorum agency mi alayım yoksa kosatka alıp cayo perico mu yapayım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim, şimdi bu senin biraz keyfine kalıyor. Eğer Dr. Dre Contract'ını yapmak ve aracına saldırı ve savunma motifiydi vb. yapmak istersen agency, sadece para kazanmak istersen kosatka almanı öneririm. Artı 0 Eksi
Beyfendi Kedi dedi: Hocam solo oynuyorum agency mi alayım yoksa kosatka alıp cayo perico mu yapayım? Genişletmek için tıkla... Kardeşim, şimdi bu senin biraz keyfine kalıyor. Eğer Dr. Dre Contract'ını yapmak ve aracına saldırı ve savunma motifiydi vb. yapmak istersen agency, sadece para kazanmak istersen kosatka almanı öneririm.