leeEVERETT
Hectopat
- Makaleler
- 1
78 liralık 2.5 milyon dolarlı paketi aldım bu param nasıl gelecek?
Hocam çocukluğumuzda çoğumuz eşeklik yapıp hile yapmaya çalıştık dünyanın en basit programı ile denerdik işte o program ile saçma şekilde yapılıyor. Oyunu bırakırken arkadaşım denedi 2 yıldır hala hesabı açık kendine eklediği level 3000 para ise 999999999... diye gidiyor.Özelden yazabilir misiniz?
Cheat engine galiba. Fixlediler onu şimdi yapılmıyor.Hocam çocukluğumuzda çoğumuz eşeklik yapıp hile yapmaya çalıştık dünyanın en basit programı ile denerdik işte o program ile saçma şekilde yapılıyor. Oyunu bırakırken arkadaşım denedi 2 yıldır hala hesabı açık kendine eklediği level 3000 para ise 999999999... diye gidiyor.
Ciddi misiniz? 2020de arkasaş yaptı işte hatta daha önceden alacaktı hesabı veriyorsunuz vs dediler güvenmedi.Cheat engine galiba. Fixlediler onu şimdi yapılmıyor.
Direkt yapılmıyor da. Araba garajında arabanın satış değerini 999999 yapma gibi birşey vardı. Onu denedim ama beceremedim galiba fixlendi.Ciddi misiniz? 2020de arkasaş yaptı işte hatta daha önceden alacaktı hesabı veriyorsunuz vs dediler güvenmedi.
Kendisi araştırıp bulmuş çok basit aslında.
Hocam fixlenmiştir. Çocuk arabayı kırıp garaja götürüp fiyatını değiştirip satıyordu ne kadar saçma bir açık... Levelde basmıştı onu göstermedi.Direkt yapılmıyor da. Araba garajında arabanın satış değerini 999999 yapma gibi birşey vardı. Onu denedim ama beceremedim galiba fixlendi.
Hocam Steamden oyunu aldım. Oradaki paketten bahsediyorum.Çık gir yap. Pahalıya almışsın bu arada daha ucuz satan yerler var.
Hocam fixlenmiştir. Çocuk arabayı kırıp garaja götürüp fiyatını değiştirip satıyordu ne kadar saçma bir açık... Levelde basmıştı onu göstermedi.
Para geldiyse kosatka apartman ofis agency ve bunker alın hocam heist yapmak için lazım onlar. O premium arabaları da bedava olan arabalar. Elegy stallion enus gibi bedava arabalar var.Hocam Steamden oyunu aldım. Oradaki paketten bahsediyorum.
Bu arada kendiliğinden geldi de ben bu parayla ne yapacağım? Premium olduğu için şu mülkün şu araban olacak dedi. Onları ne yapacağım? Rehber gibi bir şey var mı kısaca? Ya da yazar mısınız?
Hocam bununla ilgili bir konu açıyorum burası amacından çıkmasın.Para geldiyse kosatka apartman ofis agency ve bunker alın hocam heist yapmak için lazım onlar. O premium arabaları da bedava olan arabalar. Elegy stallion enus gibi bedava arabalar var.
Hocam nasıl yapıldığını biliyorum 2 dakikalık iş ve öğrenseniz 1 lira verdiyseniz bile çıldırırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.