GTA Online para nasıl alınır?

Özelden yazabilir misiniz?
Hocam çocukluğumuzda çoğumuz eşeklik yapıp hile yapmaya çalıştık dünyanın en basit programı ile denerdik işte o program ile saçma şekilde yapılıyor. Oyunu bırakırken arkadaşım denedi 2 yıldır hala hesabı açık kendine eklediği level 3000 para ise 999999999... diye gidiyor.

Hocam çocukluğumuzda çoğumuz eşeklik yapıp hile yapmaya çalıştık dünyanın en basit programı ile denerdik işte o program ile saçma şekilde yapılıyor. Oyunu bırakırken arkadaşım denedi 2 yıldır hala hesabı açık kendine eklediği level 3000 para ise 999999999... diye gidiyor.
Cheat engine galiba. Fixlediler onu şimdi yapılmıyor.

Cheat engine galiba. Fixlediler onu şimdi yapılmıyor.
Ciddi misiniz? 2020de arkasaş yaptı işte hatta daha önceden alacaktı hesabı veriyorsunuz vs dediler güvenmedi.

Kendisi araştırıp bulmuş çok basit aslında.

Ciddi misiniz? 2020de arkasaş yaptı işte hatta daha önceden alacaktı hesabı veriyorsunuz vs dediler güvenmedi.

Kendisi araştırıp bulmuş çok basit aslında.
Direkt yapılmıyor da. Araba garajında arabanın satış değerini 999999 yapma gibi birşey vardı. Onu denedim ama beceremedim galiba fixlendi.

Direkt yapılmıyor da. Araba garajında arabanın satış değerini 999999 yapma gibi birşey vardı. Onu denedim ama beceremedim galiba fixlendi.
Hocam fixlenmiştir. Çocuk arabayı kırıp garaja götürüp fiyatını değiştirip satıyordu ne kadar saçma bir açık... Levelde basmıştı onu göstermedi.

Çık gir yap. Pahalıya almışsın bu arada daha ucuz satan yerler var.
Hocam Steamden oyunu aldım. Oradaki paketten bahsediyorum.
Bu arada kendiliğinden geldi de ben bu parayla ne yapacağım? Premium olduğu için şu mülkün şu araban olacak dedi. Onları ne yapacağım? Rehber gibi bir şey var mı kısaca? Ya da yazar mısınız?

Hocam Steamden oyunu aldım. Oradaki paketten bahsediyorum.
Bu arada kendiliğinden geldi de ben bu parayla ne yapacağım? Premium olduğu için şu mülkün şu araban olacak dedi. Onları ne yapacağım? Rehber gibi bir şey var mı kısaca? Ya da yazar mısınız?
Para geldiyse kosatka apartman ofis agency ve bunker alın hocam heist yapmak için lazım onlar. O premium arabaları da bedava olan arabalar. Elegy stallion enus gibi bedava arabalar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı