Çözüldü GTA Online - Mechanic "unavaible" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

aloeus

Decapat
Daha fazla  
Oyunda şehirde olsam bile kabul etmiyor, parasını da ödedim. Trip atıyor bildiğiniz. Nasıl düzelteceğim ben bu şeyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki konuda olduğu gibi interaction menu'den araba seçtikten sonra bir süre boyunca menü hareketsiz mi kalıyor?

Eğer buna benzer bir şey yaşıyorsanız lobi değiştirin veya oyunu kapatıp tekrar açın.
Yok ya çözdüm, nakit para bulundurmak lazımmış. 1 gün parayı geciktirdik hemen grev yapmaya başladı eşşek :D
Aşağıdaki konuda olduğu gibi interaction menu'den araba seçtikten sonra bir süre boyunca menü hareketsiz mi kalıyor?

Eğer buna benzer bir şey yaşıyorsanız lobi değiştirin veya oyunu kapatıp tekrar açın.

Yok ya çözdüm, nakit para bulundurmak lazımmış. 1 gün parayı geciktirdik hemen grev yapmaya başladı eşşek :D

Çözüm
Nakit veya bankada olması gerek, illa ki nakite gerek yok normalde. İlginç.

Bu olay yaşandığında (mekanikten araba istediğinizde paranız yoksa) tekrar istekleri kabul etmeye başlaması için oyun içerisinde bir gün yani gerçekte 48 dakika geçmesi gerekiyormuş, belki de o sürenin geçmesi gerekiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı