Çözüldü GTA Online nasıl kayıt yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

*!!NIGHT!!*

Kilopat
Daha fazla  
GTA Online oyunu kayıt etmiyor. Ayarlarda baktım orada da bir şey bulamadım. Nasıl kayıt ediliyor bu oyun?

Çözüm
Kendisi kayıt etmediği için hu konuyu açtım. Oyunda quick Save falan yok değil mi?

Story mode da telefondan quick Save alabilirsiniz fakat Online'da kendisi kaydettiği için öyle bir Save sitemi yok. Serverlar düzgün çalışmadığı için Save yapılamıyor tarzında hatalar mevcut. Serverların düzelmesini beklemek daha mantıklı. Çünkü ilerleme kaydederseniz oyunun kaydedilmeme durumu olup bütün emeğiniz çöpe gidebilir.
Kendisi otomatik kaydediyor fakat serverlarda çöküş durumu olduğu için tam Save alamıyor hatta hata da verebiliyor.

Kendisi kayıt etmediği için hu konuyu açtım. Oyunda quick save falan yok değil mi?

Kendisi kayıt etmediği için hu konuyu açtım. Oyunda quick Save falan yok değil mi?

Story mode da telefondan quick Save alabilirsiniz fakat Online'da kendisi kaydettiği için öyle bir Save sitemi yok. Serverlar düzgün çalışmadığı için Save yapılamıyor tarzında hatalar mevcut. Serverların düzelmesini beklemek daha mantıklı. Çünkü ilerleme kaydederseniz oyunun kaydedilmeme durumu olup bütün emeğiniz çöpe gidebilir.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…