GTA Online Nat Type Sorunu

deadlone

Decapat
Rockstar Social Club'da network information kısmında "nat type : detection failed. UDP may be blocked." diye bir hata alıyordum bu konuda Rockstar ile ilgili kısa bir görüşme yaptım ve sorunun benden kaynaklandığını, sağlayıcı firmamla görüşmemi istedi. Bende vpn ile oyuna girmeyi denediğimde başardım ama gel gelelim uzak diyarlardan oyuna bağlandığım için aşırı ping sorunu çekiyordum bugün tekrar denediğimde vpn ile de giremiyorum port açtım Rockstar'ın verdiği 6672, 61455, 61456, 61457, ve 61458 portlar üzerinden başarılı olamadım ne yapmam gerekir yardımcı olabilecek birileri var mı? Araştırdığım birçok yerde port açmanın çözüm olacağını söylenmiş ama port açtığım halde bir değişen durum olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm, yeni bir bilgisayar alarak. Benim sorunum sistem ile alakalıymış onu öğrendim. Sizin sorununuz sistem alakalıysa yani tüm her şeyi denediyseniz olmadıysa format atmanız çözebilir. İnternet bazlıysa DMZ'yi açın ve IP adresinizi sabitleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı