GTA Online PC Arkadaş Aranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar GTA Online PC kullanıcısıyım ve birlikte oynayacak oyun arkadaşı arıyorum. Yaşım 13, Skype, TeamSpeak ve Curse Voice var eğer sizin yok ise birinden hesap açın zaten çok uzun sürmüyor ayrıca eğer sizin sesli konuşma yapılabilen başka bir yerde hesabınız varsa ben hesap açayım. Cevaplarınızı bekliyorum, okul hariç her zaman açığım denilebilir sınav, ödev vb. hariç her gün 5.00-5.30 gibi giriyorum hafta sonu ise nerede ise bütün gün açığım, sizin hep açık olmanızı beklemem ancak en azından hafta sonu oynayalım cevaplarınızı bekliyorum... Ayrıca Skype: erenob, Curse Voice: wentaas, TeamSpeak: wentaas, Social Club: wentaas (emin değilim), FaceBook: Wentaas Wen hoşca kalın :mutlu:

Yokmu cevap veren hadi GTA Online serverler.
Kardeşim benide eklermisin adım "Charle_theking" herkez ekleyebilir.

Kardeşim sana skype'dan istek attım Charle veya çağrı bayrak olarak gelmiş olması lazım.

Arkadaşlar GTA Online PC kullanıcısıyım ve birlikte oynayacak oyun arkadaşı arıyorum. Yaşım 13, Skype, TeamSpeak ve Curse Voice var eğer sizin yok ise birinden hesap açın zaten çok uzun sürmüyor ayrıca eğer sizin sesli konuşma yapılabilen başka bir yerde hesabınız varsa ben hesap açayım. Cevaplarınızı bekliyorum, okul hariç her zaman açığım denilebilir sınav, ödev vb. hariç her gün 5.00-5.30 gibi giriyorum hafta sonu ise nerede ise bütün gün açığım, sizin hep açık olmanızı beklemem ancak en azından hafta sonu oynayalım cevaplarınızı bekliyorum... Ayrıca Skype: erenob, Curse Voice: wentaas, TeamSpeak: wentaas, Social Club: wentaas (emin değilim), FaceBook: Wentaas Wen hoşca kalın :mutlu:

Yokmu cevap veren hadi GTA Online serverler.

Başkan Ben Oynamak İsterim Benimde Yaş 13 skype : PentaFeeder

Steam üzerinden oynuyorum. Nick: No1ZenciTR. Steam kullanıcı adım Sagopa Kajmer ve resimde de Sagopa var.

82 lv oyundaki nick egositr isteyen ekleyebilir

Oyunu yeni aldım arkadaşlar Online için benide ekleyin nick: absamet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı