GTA Online Saçmalıklardan Oynanmıyor!

Dedemin çarıyla ban yersem oyun bile oynamayan birinden alır girerim. :kararsız:
Oynun o serveri yurt dışını kapalı olacak ve sadece yurt içi IP'leri ile girilecek. VPN kullanamazsın. IP numaran dahi takipte olacak. Telefonla üyeliğini aktifleştireceksin. Hadi bakalım hile kullan. :)

Başkasının adına üyelik açmak ise dolandırıcılıkla eş değer sayılacak. Caydırıcı ağır cezaları olacak. Bir hile kullanmak için değer mi bu kadar şeyden sonra?
 
Son düzenleme:
Oynun o serveri yurt dışını kapalı olacak ve sadece yurt içi IP'leri ile girilecek. VPN kullanamazsın. IP numaran dahi takipte olacak. Telefonla üyeliğini aktifleştireceksin. Hadi bakalım hile kullan. :)

Başkasının adına üyelik açmak ise dolandırıcılıkla eş değer sayılacak. Caydırıcı ağır cezaları olacak. Bir hile kullanmak için sıkar mı bu kadar şeyden sonra?
Uğraş hadi onlarla. :p
 
Ben razıyım uğraşmaya. Yeter ki hilesiz temiz bir oyun oynayayım. Ama söylediklerim Türkiye'de ancak sanal gerçeklik devriminde falan olur. Herkes internete kafadan bağlanmış falan. Hayal yani. :p

O zaman hileli GTA 5 oynamaya devam. :ROFL:
 
Tam bir kaos durumu hakim.
Aklıma 2016 yılında yaşadığım şeyler geldi :D

IMG-20161220-WA0038.jpegIMG-20161211-WA0009.jpegIMG-20161216-WA0011.jpgIMG-20161216-WA0012.jpg
 
Oyun git gide günümüzden uzaklaşıyor gibi. Uçup kaçan motorlar, arabalar, üst düzey teknoloji tanklar... Uzun bir dönem hile yapmayayım dedim ama normal görevlerden 20.000 dolar civarında kazanıp, iyi bir arabaya 1.000.000 dolar vermek çok koyuyordu. Hile yaptım (hiç tavsiye etmem oyunda amaç kalmıyor) o üst düzey araçlardan aldım. Oyun hiç zevkli gelmemeye başladı. Uçan arabalar, devasa uçaklar dolmaya başladı neredeyse her yer. Görev yapalım desen yapan yok. Her Map'te bir hacker var Map'in anasını ağlatan... Ben de sildim oyunu. Git gide batan bir oyun olmaya başlıyor GTA 5.
 
Çözüm basit gidip bir konsol ve yanına GTA 5 alıyoruz böylece sonsuza kadar hilelerden uzak kalıyoruz :D
Yalnız oyundaki serverlar konsol ve PC ayırt etmiyor :) Konsolda hile kullananlar da mevcut.
 
Bunlar her gün GTA oynayan biri için günlük bir şey. Bağışıklık kazandıkça oynamaya devam ediyorsunuz. :LOL:
Çözüm basit gidip bir konsol ve yanına GTA 5 alıyoruz böylece sonsuza kadar hilelerden uzak kalıyoruz :D
PS3 PC'den daha beter. PS4'te de hile vardır eminim.
 
Yükleme ekranından yazmaktayım. Level ve para dışında hile görmek mümkün değil şuan. İster FreeRoam, ister Job. Hileler şuan çok az GTA Online'da. Oyuncu azlığı da yok. Şu an kendi lobimde 8 kişilik kadroyla oynanmaktayım. Ama kitle yaşı her zaman yüksek bir oyun diyemem. Ayrıca serverlar 500-1000 arası ve her server yaklaşık 20-30 kişi alıyor. Yani ülkeye özel server hayal. 25 kişi bile çok bence GTA 5 haritasına. Updateler hala gelmekte ve banlamalar hala var. Afklar ise serverdan geçici olarak banlanıyorlar. Hala oynanabilir ve oynanan bir oyun.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı